Elitna ŽNL Varaždin: Prvi remi za Ivančicu (I), a susret u Margečanu završio pobjedom domaćina

Prva dva susreta šestog kola Elitne ŽNL Varaždin odigrana su jučer u Ivancu i Margečanu. Dok jedan domaćin slavi novoosvojena tri boda, drugi će ipak pričekati sljedeće kolo za isto. 

Oglas

NK Ivančica (I) – NK Polet (C) 0:0

Oglas

Sa svega pet dodijeljenih žutih kartona i bez ijednog postignutog pogotka, završio je susret između NK Ivančice (I) i NK Poleta (C).

Oglas

NK Mladost Margečan – NK Jalžabet 3:2

Dok se u Ivancu odigrao susret bez previše uzbuđenja, u Margečanu je bilo i više nego uzbudljivo. Domaćini su ugostili nogometaše Jalžabeta te im pokazali kako na najbolji mogući način iskoristiti domaći teren. Dalibor Solina je pokrenuo lavinu pogodaka već u 8. minuti susreta. Odličan pogodak, ali i jedini za prvo poluvrijeme. Napetost je u drugom dijelu utakmice sve više rasla pa je tako Marko Kovačić u 51. minuti susreta izigrao obranu gostujućih igrača i podebljao prednost. No, ususret tome i par minuta kasnije, Nikola Šobak zabija prvi pogodak za Jalžabet u 68. minuti igre. Uz njega se iskazao i Marko Lučić pogotkom s bijele točke, ali nedovoljno jer je Kovačić također uspješno realizirao dosuđeni kazneni udarac za pobjedu Margečana.