Elitna ŽNL Varaždin: Nedeljanec i dalje vodeći, Budućnost slavila u derbiju začelja

Odigrane su utakmice 21. kola Elitne ŽNL Varaždin.

Novi Marof je pobijedio Mladost Margečan rezultatom 3:1, s golovima postignutim od strane Keliša Tina, Josipa Sabolića i Tomislava Harmicara u prvom dijelu , dok je Jurica Prašnjak smanjio rezultat golom u 55. minuti. Novi Marof je ovom pobjedom ostao u borbi za vrh.

U uzbudljivoj utakmici između Dubravke-Zagorca i Bednje, Dubravka-Zagorac je izašla kao pobjednik rezultatom 4:3. Nikola Katalenić se istaknuo s tri gola postignuta u 18., 59. i 82. minuti, dok je Kristijan Ribić postigao jedan gol u 76. minuti. Unatoč porazu, Bednja je pružila snažan otpor, a Marin Mašić je postigao gol u 15. minuti, dok je Vinko Horvatić upisao dva gola u 64. i 73. minuti utakmice.


Nedeljanec je ostao vodeći nakon pobjede rezultatom 2:1 protiv Razvitka. Tomislav Medved bio je ključan s dva brza gola postignuta u 11. i 12. minuti, dok je Alberto Sinani uspio smanjiti rezultat golom u 33. minuti.

U derbiju začelja, Budućnost je ostvarila pobjedu rezultatom 3:0 protiv Poleta. Lucas Meireles Martins Silva otvorio je rezultat golom u 52. minuti, dok su Matheus Vitor Lourenco Schionato i Dario Presečki dodali još dva gola u 68. i 86. minuti.

Jalžabet je je bio bolji od Ivančice u utakmici koja je završila rezultatom 4:1. Nikola Šobak se istaknuo s dva gola postignuta u 24. i 26. minuti, dok je Filip Omazić dodao treći gol za Jalžabet u 37. minuti. Marko Lučić je u 67. minuti potvrdio pobjedu dodatnim golom. Iako je Matej Jurakić postigao počasni gol za Ivančicu u 47. minuti, Jalžabet je došao do sigurne pobjede.