Elitna VŽ: Jedini subotnji dvoboj pripao Nedeljancu

ŠNK NEDELJANEC – ŠNK NOVI MAROF 2:0

Jedina utakmica ove subote u Elitnoj ligi Varaždin odigrana je u Nedeljancu. Domaćin je na kraju boljom igrom, odnosno uspješnim iskorištavanjem šansi stigao do važna tri boda i velike pobjede.

Po jedan pogodak u prvom i jedan u drugom bili su dovoljni za uspješan rezultat domaće ekipe. Petar Rog u 30. minuti zabio je za vodstvo domaćina. Na 2:0 povisio je Tomislav Medved u 85. minuti susreta.

Jedna tipična prvenstvena utakmica u kojoj su domaćini iskoristili svoje prilike, a mi nažalost nismo. Čestitam Nedeljancu na pobjedi. Mogu reći, podbacili smo doma protiv Dubravke koju smo relativno trebali pobijediti. Igrali smo tri derbija. Vani protiv svih dobrih protivnika solidno smo odigrali i nažalost svaki puta izgubili. Uvijek ima napretka za bolje i naprijed. Nažalost, fali nam jedan gol igrač. Stvaramo baš puno prigoda, ali realizacija je baš loša. Danas, mi smo u posjedu loptu bili negdje 70-30 u našu korist. Ali što to znači kad smo na kraju izgubili 2:0. Bože moj, da ne mislim da može bolje, maknuo bih se sutra. Ja sam optimista i vjerujem da ekipa Novog Marofa ima igrački kadar da se borimo za prva tri mjesta“, jasan je Jadranko Jambrec, trener Novog Marofa.