Elitna VŽ Derbi kola u Tuhovcu, derbi začelja u Jalžabetu

Četvrto kolo Elitne lige Varaždin je pred nama. Nakon tri odigrana kola, na vrhu imamo tri momčadi – Polet Tuhovec, Bednju i Nedeljanec – sve sa sedam osvojenih bodova. Ovog vikenda očekuje nas i derbi gornjeg i derbi donjeg dijela prvenstva.

Oglas

U Tuhovcu domaći Polet dočekuje Bednju. Iako bodovno izjednačeni, favorit u ovom susretu definitivno je Bednja, prošlosezonski prvak lige. Nogometaši Poleta odlično su ušli u sezoni i sada ih očekuje jedan pravi test da vide mogu li tu formu zadržati kroz sezonu. Bednja, iako svjesna da je favorit, respektira svakog protivnika te je svjesna kakva ju utakmica očekuje u Tuhovcu.

Oglas

Derbi začelja gledat ćemo između Razvitka i Budućnosti. Obje momčadi loše su krenule u sezonu i u tri kola nemaju ni boda. Taj negativan niz prekinut će se za jednog od ova dva tima. Upravo ovaj meč može biti prekretnica koja će momčadi odvesti u pravom smjeru, da krenu prema pobjedama.

Oglas

Još jedan derbi nas očekuje ovog vikenda, u Nedeljancu. Istoimeni domaćinu dočekuje Jalžabet. Bodovna razlika između obje momčadi je jedan bod, no gosti imaju utakmicu manje. Vraški dobra forma obje ekipe pravi je mamac za gledatelje koji se ovog vikenda moraju uputiti u Nedeljanec jer, prema dosad prikazanim igrama, očekuje nas vatreni dvoboj.

U ostalim susretima sastaju se Mladost Margečan i Ivančica te Novi Marof i Dubravka-Zagorac. Četvrto kolo pauzira Polet iz Cestice, koji se nalazi na začelju lige. Utakmice se igraju od 17:00 sati.