Elitna VŽ Bednja dočekuje Mladost, Polet i Razvitak traže prve bodove

Peto kolo Elitne lige Varaždin igra se ovog vikenda. Devetoplasirana momčad lige Budućnost pauzira ovo kolo, dok će ostali protivnici provesti vrijeme na travnjaku međusobno si zadavati muke.

Oglas

Lider prvenstva Polet Tuhovec gostuje u Turčinu, gdje ga dočekuje domaćin Dubravka-Zagorac. Iako se Dubravka nalazi na sedmom mjestu, ipak ima samo dva boda manje od prvog Poleta i gostima definitivno neće biti lak zadatak proći Turčinom.

Oglas

Prošlosezonski prvak Bednja u Beletincu dočekuje Mladost Margečan. Mladostaši imaju utakmicu manje i zaostaju dva boda za drugom momčadi lige. Jasno je da se radi o dvije momčadi koje su snagama podjednake i Bednja se sigurno neće moći tek tako opustiti. Naravno, dodatni vjetar u leđa je igranje pred domaćim navijačima pa je to i neki oslonac koji će ih pogurnuti taman onoliko koliko trebaju za pobjedom.

Oglas

Polet na svom terenu dočekuje Nedeljanec u Cestici. Domaćin ima težak zadatak pred svojim navijačima jer gosti su jedna odlična ekipa koje ne staje ni pred kim. Druga momčad bez bodova Razvitak u gostima kod Ivančice ide po svoje prve bodove.

U posljednjem susretu kola sastaju se Jalžabet i Novi Marof. Utakmice se igraju tijekom subote i nedjelje, a početak mečeva je u 16:30 sati.