Elitna liga VŽ: Vodeća Bednja odlazi kod Poleta, Nedeljanec dočekuje Ivančicu

Ovog vikenda igra se 12. kolo Elitne lige Varaždin. Borba za jesenskog prvaka još je u zraku i teško ćemo do zadnjeg jesenskog kola znati kome ide ta titula.

Oglas

Oglas

Vodeća Bednja odlazi u Cesticu kod Poleta. Domaćin će imati težak zadatak zadržati bodove kod sebe jer gosti igraju sjajno. Polet u posljednja dva kola ima jednu pobjedu i poraz, međutim ta pobjeda je stigla protiv zadnje Budućnosti. Jedina prednost je igranje pred domaćim navijačima, no nogometaši Poleta moraju baš imati svoj dan kako bi uspjeli iznenaditi Bednju.

Oglas

Drugoplasirani Tuhovec dočekuje Razvitak. Gosti su jedno vrijeme pokazali zavidnu formu, no vrlo brzo vratili su se tamo gdje su bili na početku sezone. Ipak, drugi dio jeseni pokazao je kako igraju puno bolje, stoga se domaćin ne smije nikako opustiti ako želi ostati u ritmu s vodećom Bednjom.

Derbi kola igra se u Nedeljancu. Istoimeni domaćin na svom terenu dočekuje Ivančicu. Gosti su od domaćina udaljeni četiri boda te im se pobjedom mogu itekako približiti. Nedeljanec ide po tri boda jer želi ostati u korak s Tuhovcom i Bednjom.

U preostala dva susreta vidjet ćemo dvoboje Novog Marofa i Budućnosti te Jalžabeta i Dubravke-Zagorac. Mladost Margečan ovog vikenda odrađuje pauzu. Susreti se igraju od 14:00 sati.