Elitna liga VŽ: Podjela bodova u derbiju, Ivančica jedini slavljenik

S tri nedjeljna susreta završeno je četvrto kolo Elitne lige Varaždin. Derbi kola igrao se u Tuhovcu, gdje je Bednja zamalo uspjela doći do pobjede.

Oglas

ŠNK NEDELJANEC – NK JALŽABET 1:1

Oglas

Podjela boda u Nedeljancu nakon uzbudljive utakmice između domaćina i gosta iz Jalžabeta. Marko Lučić zabio je za vodstvo gosta u 55. minuti susreta. Petar Rog nije dopustio da Nedeljanec na domaćem terenu izgubi pa je u 78. zabio protivniku i na kraju donio bod svojem timu.

Oglas

ŠNK POLET TUHOVEC – NK BEDNJA 2:2

Još jedna iznimno uzbudljiva utakmica odigrana je u nedjelju, ovog puta u Tuhovcu. Domaćin je imao 2:0 prednost, no Bednja se na kraju uspjela izvući. Renato Sakač u 10. i Luka Vagjunec u 48. minutama donijeli su domaćinu veliku prednost. U 44. je Polet igrao s igračem manje nakon isključenja Karla Kranjeca. Ipak, Bednja se nije predala te je u nastavku stisnula i stigla do podjele bodova. Richard je u 60. smanjio prednost gosta, da bi u 75. Dino Pomper vratio stvari na početak.

Trebali smo pobijediti, ali moramo biti zadovoljni bodom. Imali smo penal koji nismo realizirali. Bili smo bolji, bili smo jači, pogotovo drugo poluvrijeme. Dok se vratiš s 0:2 na 2:2 i između toga ne zabiješ penal, moramo biti zadovoljni s bodom. Prava utakmica, jedan derbi s puno golova“, izjavio je Saša Paska, trener Bednje.

NK MLADOST MARGEČAN – NK IVANČICA (I) 0:4

Jedini nedjeljni pobjednik nalazio se u Margečanu, no slavlje nije bilo kod Mladosti, već gostujuće Ivančice. Dominik Božak postigao je dva pogotka (47′, 87′), dok su se u strijelce upisali Robert Malnar u 32. i Patrik Varga u 83. minutama.