Elitna liga VŽ: Odličan Razvitak do druge pobjede u nizu

Prva dva susreta Elitne lige Varaždin odigrana su tijekom subotnjeg dana. Odlična predstava Razvitka donijela mu je drugu pobjedu zaredom.

NK JALŽABET – ŠNK RAZVITAK 2:3

Fantastičan Razvitak stigao je do druge pobjede zaredom nakon katastrofalnog otvaranja prvenstva. U prvom je poluvremenu pogocima Ivana Vagjuneca u 11. i Zlatka Pavliša u 37. minutama vodio 0:2 rezultatom. U 73. je smanjio Filip Omazić, no u 88. na dva gola prednosti vraća Alberto Sinani. Samo dvije minute kasnije konačni rezultat postavlja Marko Lučić.

NK IVANČICA (I) – NK BEDNJA 0:5

Jednosmjerna utakmica u kojoj nije bilo pitanje pobjednika od samog početka. Pet različitih strijelaca bilo je dovoljno za visoku pobjedu Bednju i zaslužen odlazak na odmor kao lider prvenstva. U 41. minuti Ivančica je ostala s igračem manje nakon isključenja Darka Jagića. Minutu prije toga domaćini su imali penal, no nisu ga iskoristili. Za Bednju su redom zabijali Saša Hojski u 32., Dino Pomper u 45., Ante Kulji u 52., Vinko Horvatić u 70. i Marin Mašić u 73. minuti susreta.

Od prve minute nije bilo upitno tko je bolja ekipa na terenu. S disciplinom i taktikom nismo dozvolili protivniku da se uopće približi. Nažalost, jedna situacija nas je koštala jedanaesterca za protivnika, ali je naš golman dobro odreagirao. Mi smo napravili nakon toga jednu dobru akciju i njihov je igrač srušio našeg i dobio direktan crveni karton. Pitanje je bilo na kraju samo koliko će završiti“, rekao je trener Bednje Andrija Balajić.