Elitna liga VŽ: Derbi začelja na pomolu, Ivančica dočekuje Jalžabet

Pred nama je novo uzbudljivo kolo Elitne lige Varaždin. Stvari su nakon devet kola poprilično jasne, no ne smijemo se zaletavati previše.

Oglas

Ovog vikenda na odmoru je Polet Tuhovec, koji s Bednjom i Nedeljancom dijeli vrh tablice s 18 bodova. Bednja se nakon tjedan dana odmora vraća i kod kuće dočekuje Dubravku-Zagorac. Ovo bi prema svim kriterijima trebao biti jednosmjeran dvoboj u kojem će glavnu riječ imati domaćin.

Oglas

Razvitak se nakon uzdrmanosti protiv Poleta iz Cestice želi vratiti na pobjedničke staze, no pred njim je težak put. U goste im dolazi fantastični Nedeljanec koji ove sezone još nije upisao poraz. Malo je izgledno da će se to dogoditi i ovog vikenda, no Razvitkovo samopouzdanje je bolje nego na početku sezone.

Oglas

U borbi za četvrto mjesto sastat će se Ivančica i Jalžabet. Obje momčadi ulaze u ovaj dvoboj na krilima pobjede iz prethodnog kola. U Ivancu očekuje vrlo dobra utakmica koja može otići i na jednu i na drugu stranu. Obje momčadi u solidnoj su formi i pobjeda bi im definitivno omogućila ostanak uz bok prvoj trojci.

U preostala dva dvoboja sastaju se Budućnost i Polet u Vidovcu te Mladost Margečan i Novi Marof u Marčeganu. Prvotni dvoboj podjednakih snaga mogao bi nam donijeti novi klub zakucan za dno. Budućnost ima priliku spasiti se zadnjeg mjesta, no Polet definitivno daje bolji dojam u ovoj sezoni.

Novi Marof pokušat će se vratiti pobjedama protiv Mladosti Margečan. Bit će to teško gostovanje za njih, no momčad je to koja posjeduje kvalitetne igrače i vrlo dobro znaju nosit se s teškim situacijama. Nešto se ipak i pita domaćina koji trenutno bolje stoji na tablici.

Utakmice se igraju tijekom subote i nedjelje. Na rasporedu su od 15:30 sati.