Elitna liga VŽ: Derbi u Beletincu za jesenskog prvaka

U naredna dva vikenda igraju se posljednja dva kola Elitne lige Varaždin. Bednja i Nedeljanec su najizglednije ekipe koje mogu postati jesenski prvaci.

Oglas

Upravo će te dvije momčadi igrati jedna protiv druge ovog vikenda. Derbi u Nedeljancu bit će najveći derbi kola u kojem pobjeda jednoj od ove dvije ekipe može osigurati titulu jesenskog prvaka. Riječ je o timovima koji posjeduju kvalitetu i imaju vrhunske igrače te tri boda mogu otići na bilo koju stranu. Bednja se malo muči s efikasnošću u prvom poluvremenu te Nedeljanec može iskoristiti tu priliku i zadati im muke odmah na startu.

Oglas

Trećeplasirani Polet iz Tuhovca također je u igri, no ima najteži zadatak stići prvo mjesto. To će mu biti omogućeno utakmicom protiv Budućnosti. Taj dvoboj igra se u Vidovcu i Tuhovčani žele vratiti tri boda koja su izgubili protiv Razvitka.

Oglas

Ivančica i Novi Marof također će odmjeriti snage. Dvoboj se igra u Ivancu, gdje gosti stižu kao bolja momčad iako dobar dio sezone to nisu bili. Sad su uhvatili ritam, nanizali nekoliko pobjeda u posljednjim kolima i spremno dočekuju kraj polusezone.

Mladost Margečan, koja je na početku djelovala snažno, malo je podbacila u nastavku sezone. Ovog puta odlazi na gostovanje kod Razvitka u Jalžabet. Domaćin je u prošlom kolu iznenadio Polet iz Tuhovca, a nekoliko kola prije bio je bolji od Nedeljanca. Kvalitetna momčad koja itekako može učiniti veliku štetu mnogim timovima konačno se probudila i želi završiti polusezonu suprotno od onog kako je krenula u nju.

U preostalom susretu vikenda igraju Dubravka-Zagorac i Polet iz Cestice. Utakmice se igraju od 13:30 sati. Ovo kolo pauzira Jalžabet.