Elitna liga VŽ: Budućnost teško nastradalo kod kuće

Fantastičan dan za pobjednike subotnjih susreta. Tko god je slavio u mečevima, učinio je to sa stilom. Visoki rezultati obilježili su današnje mečeve.

Oglas

ŠNK NOVI MAROF – POLET (C) 5:0

Oglas

Prva pobjeda nakon negativnog niza poraza u tri kola. Povratak Novog Marofa pobjedama došao je na vrlo dobar način. Pet golova i pet različitih strijelaca donijelo je domaćinu tri važna boda. Sve je praktički bilo riješeno u prvom dijelu, kad je rezultat glasio 3:0. Momčad Jadranka Jambreca uspjela je očistiti svoje nišanske sprave i poslati gosta kući s punom torbom.

Oglas

Igrali smo jednu dobru utakmicu, pogotovo prvo poluvrijeme. Da smo sve šanse iskoristili koje smo imali, mogao je biti dvocifren broj. Ja vjerujem u te dečke. Nas nijedna ekipa nije nadigrala. Imamo problem, ne možemo zabiti gol i normalno da su rezultati takvi kakvi jesu“, rekao je Jadranko Jambrec, trener Novog Marofa.

ŠNK RAZVITAK – NK BEDNJA 1:5

Razvitak nastavlja svoj negativan niz otkako je stigao u elitno društvo. Prvak Bednja s lakoćom je slavila na gostovanju. Iako su domaćini prvi zabili, do kraja poluvremena su gosti izjednačili. Junak susreta bio je Ante Kulji koji je zabio tri gola (50′, 71′, 82′).

NK BUDUĆNOST (V) – NK IVANČICA (I) 0:8

Rapsodija Ivančice protiv očito nezainteresirane Budućnosti. Ne samo to, već im je nedostajalo i nekoliko svježih igrača, no ovako visok poraz ipak ne smije biti pokriven izlikama. Najbolji igrači u redovima Ivančice bili su hattrick junak Dominik Božak (26′, 30′, 67′) i dvostruki strijelac Emil Martinčević (58′, 81′).