Elitna liga VŽ: Bednja odlazi na test kod Jalžabeta, Razvitak brusi formu u Novom Marofu

Još četiri utakmice su pred nama u elitnom rangu varaždinskog nogometa. Ovog vikenda na zaslužen odmor će Dubravka-Zagorac.

Oglas

Vodeća Bednja, koja nije uspjela iskoristit odmor Poleta iz Tuhovca na najbolji način, odlazi u Jalžabet. Tamo ju dočekuje istoimeni domaćin koji je željan igranja nogometa i ova utakmica pokazat će može li se domaćin nositi s najboljima. Bednja se želi vratiti pobjedama i dokazati da tjedan pauze nije uzeo danak njoj.

Oglas

Polet Tuhovec nakon odmora prošlog vikenda, ovog dočekuje Mladost Margečan. Domaćini su sjajna ekipa, tik uz Bednju kao glavni favorit za naslov, no u goste im stižu uvijek neugodni Margečani. Bit će ovo težak dvoboj za obje strane, a samo će koncentracija svih 90 minuta donijeti nešto jednoj ili drugoj ekipi.

Oglas

Razvitak kao da se dignuo iz mrtvih. U posljednjih par tjedana ostvario je tri pobjede nakon katastrofalnog starta u sezoni. Prošlog vikenda iznenadio je Nedeljanca i na tome ne misli stati. Sada odlazi u goste Novom Marofu, koji muku muči s formom i ovo će vrlo dobar pokazatelj jesu li prijašnje utakmice jednostavno pokazivale nedostatak sreće ili je stvarno problem u igri domaćina.

U preostale dvije utakmice ovog vikneda sastaju se Nedeljanec i posljednja Budućnost te pretposljednji Polet iz Cestice i Ivančica. Utakmice se igraju oba dana u vikendu s početkom od 15:00 sati.