Efikasni Podravec, Gornja Rijeka i Prugovac pokazali moć u 2. kolu

Odigrano je i vrlo zanimljivo 2. kolo 2. ŽNL Koprivničko-križevačke županije. Nakon poprilično efikasnog početka natjecanja, ni drugi vikend nije protekao ništa slabije te su ostvarene neke vrlo lijepe pobjede.

Gornja Rijeka je na krilima raspoloženih Nemčića i Hulec ostvarila prvo pobjedu ove sezone, a nastradao je Hrvatski bojovnik 2:5. Sličnu utakmicu odigrao je i Prugovac na gostovanju kod Graničara, nakon raspucanih 90 minuta na semaforu je stajalo 1:6, ponajviše zbog hat-tricka Mate Gale. Mičetinac je na domaćem tereenu ugostio Gošk, a dvostruki strijelac Belobrk je doveo svoju momčad do prvog troboda ove sezone. Jedini remi ovog vikenda bio je onaj između Mladosti i Viktorije, nakon odličnog susreta i preokreta gostiju završilo je 2:2.

Rudar je gostovao kod Sokola, a gosti su vrlo uvjerljivo slavili 0:4 golovima Viroveca, Kolarića, Ćibarića i Balaška. Omladinac je nastavio dobar vikend gostiju kod Prekodravca, bilo je 1:4 za goste, ponajviše zbog odličnog Lončarića, a koji je postigao dva pogotka. Najuvjerljivija predstava je bila ona Podraveca, koji je kući ispratio Čvrstec sa 8 pogodaka u mreži. Strijelci za vrhunsku pobjedu domaćina bili su Ivančić, dvaput Hranjec, triput Karan, Šantek i Zlatar.