Dvostruki program za Plamen Požegu u Premijer ligi, Brod na Savi će probati favoriti otrgnuti pobjedu

Novo kolo Premijer lige za košarkašice donosi nam nekoliko zanimljivih utakmica, a slavonski premijerligaši će imati malo veći posao ova vikend. Košarkašice Plamena između ostalog očekuju dvije utakmice u prvenstvu.

Oglas

Prvo će na domaćem terenu dočekati Brod na Savi, a zatim će, ponovno na domaćem terenu, igrati i protiv Šibenika na domaćem terenu. Utakmica protiv Broda na Savi za izabranice Vladimira Englmana bi trebala biti prilika za odmor glavnih igračica, no mlada ekipa Broda se sigurno neće predati jer su u dosadašnjem tijeku sezone pokazale da mogu zaigrati lijepu košarku pa će to pokušati i na terenu dvorane Tomislav Pirc. Susret je na rasporedu danas, s početkom u 16 sati.

Oglas

Drugi susret za Plamene će se odigrati u ponedjeljak, a u goste im dolazi ekipa Šibenika. Šibenčanke se nalaze pri dnu prvenstvene ljestvice pa bi Plamene i u toj utakmici mogle odmoriti glavne igračice pred nastavak sezone, a u kojem ih očekuje jako puno zanimljivih i teških susreta. Susret je na rasporedu u ponedjeljak od 16 sati u sportskoj dvorani Tomislav Pirc.

Oglas