Dvostruka kruna za Mursine početnike

Ono što su započeli u prvom dijelu sezone, stariji početnici NK Mursa su održali do kraja prvenstva. Prvo mjesto u svojoj konkurenciji svakako nije mala stvar, a kad se podvuče crta u 22 susreta, ostvarili su 21 pobjedu uz gol-razliku 127:17. Jedini poraz doživjeli su od prvog pratitelja NK Elektre s minimalnih 2:1, ali o tom susretu bi se moglo pisati. Tako da su u svakom slučaju – pomeli konkurenciju.

Oglas

Trener Tomislav Vuletić svakako radi dobar posao i u klubu ne kriju da očekuju puno od ove generacije (2009./2010.) Zajedništvo, trud, zalaganje i velik odaziv na treningu držao je ovu klapu na okupu kroz cijelu sezonu.

Oglas

Mlađi početnici (2011./2012.) pod vodstvom trenera Ivana Stazića i Ivana Blešća, također su postigli velik uspjeh. Iako nemaju službeno natjecanje, u dogovoru s klubovima koji su imali i mlađe članove, kroz sezonu su se dogovarali susreti. Tako da su uspjeli odigrati 15 utakmica i ostvarili maksimalan učinak! Petnaest pobjeda uz gol-razliku 78:10.

Oglas

Velik broj roditelja iz okolnih klubova i gradskih rivala su prepoznali kvalitetan rad, pa brojka novoupisanih članova Murse neprestano raste. Ne sumnjamo da će istim ritmom nastaviti i sljedeće sezone, kada će se upravo te dvije generacije spojiti i igrati službene utakmice.

Nadalje, NK Mursa niže uspjehe i u seniorskoj kategoriji. Nakon što su cijelu sezonu držali 2. mjesto koje ih je vodilo u kvalifikacije u viši rang, tu priču su započeli prije desetak dana u Ernestinovu gdje su nadvisili domaću Slogu s visokih 1:6, a u uzvratu na svom terenu potvrdili su prolaz novim 3:0 slavljem na ŠC Mačkamama.

A upravo to je bila savršena prilika da se okupe prvaci mlađih kategorija koji su nagrađeni  zasluženim peharom i medaljama, te zahvalnicama za rad, trud i zalaganje kroz minulu sezonu. Sve ono što se događa u i oko Murse najljepši je poziv roditeljima da svoju djecu dovedu u klub gdje se radi kvalitetno, predano i s mislima na budućnost, kako samog kluba tako i svakog malog nogometaša.