Dvorac Tikveš svjedoči startu i cilju sedmog Baranjskog Ferivi polumaratona

Uz puno neizvjesnosti i gledanja u oblake danas će krenuti i sedmo izdanje Baranjskog Ferivi polumaratona. Organizacijski odbor utrke je donio i konačne odluke o načinu izvedbe ovogodišnje provedbe ovog zanimljivog i živopisnog natjecanja stazama Kopačkog rita. Jučer su natjecatelji mogli dobiti startne pakete izuzev utrke građana za koja će se preuzeti kada ona bude održana bez obzira na odgode za druge datume.

Danas će se od 8.30 otvoriti prijavni centar, a dva sata kasnije ispred dvorca Tikveš startat će polumaratonska utrka kao i štafetna 3×5 km uz opasku da trkači koji se s utrke građana 5km žele prebaciti na štafetu 3x5km to mogu učiniti na dan utrke na prijavnom centru, samo naravno, moraju imati tročlanu ekipu koja će istrčati štafetu. U tom slučaju se utrka štafete 3×5 km ne nadoplaćuje do pune cijene štafete, a startni paket podrazumijeva paket utrke građana.
Za sve stanovnike Osijeka, ali i natjecatelje, gledatelje i sve koji će se naći u blizini rute važno je primiti na znanje raspored i regulaciju prometa:
Potpuno zatvaranje prometa u svim smjerovima:
10:30-11:00 sati
Zatvoren promet prema Zlatnoj Gredi:
11:00-14:00
Raspored preostalih trkačkih aktivnosti:
𝗣𝗘𝗧𝗔𝗞 – 𝟮𝟯. 𝗿𝘂𝗷𝗻𝗮 – 𝗢𝘀𝗶𝗷𝗲𝗸
17h – održavanje utrke građana na 5 kilometara u Osijeku u sklopu Festivala biciklističke rekreacije Hrvatske – FEBIRE
𝗟𝗼𝗸𝗮𝗰𝗶𝗷𝗮: Veslački klub Iktus
𝗡𝗔𝗣𝗢𝗠𝗘𝗡𝗔: plaćene kotizacije za utrku građana 5km za 17.rujan važeće su i za 23. rujna 2022. godine
𝗦𝗨𝗕𝗢𝗧𝗔 – 𝟴. 𝗹𝗶𝘀𝘁𝗼𝗽𝗮𝗱𝗮 – 𝗢𝘀𝗶𝗷𝗲𝗸
 – održavanje dječjih utrka i županijskog natjecanja školskih športskih društava osnovnih i srednjih škola u krosa u Osijeku u sklopu Miholjske regate
Oglas