/Dvoboj vodećeg dvojca u Požegi 2. KOLO LIGE BROD - POŽEGA
požega kaptol 2019 0012

Dvoboj vodećeg dvojca u Požegi 2. KOLO LIGE BROD - POŽEGA

Tri dvoboja drugog kola Međužupanijske lige Brod – Požega igraju se u subotu, a preostala četiri u nedjelju s početkom u 17:00 sati.

Iako je deplasirano pričati o derbiju nakon samo 90 minuta igre, zanimljivo je da će na suprotnim stranama biti dvije trenutno vodeće momčadi Požega i Zadrugar. Ove dvije momčadi su bile najefikasnije u prvom kolu, pa ako nastave u istom ritmu bit će to poslastica za sve ljubitelje nogometa. Nakon slavlja u Lipiku Slavonac i ovoga puta ide u isti kraj, samo nekakvih 5-6 kilometara dalje do – Pakraca. Iz Lipika su se vratili sa sva tri boda, a sada ih čeka Hajduk koji baš i nema izbora osim pobjediti nakon potopa u Požegi.

U Sikirevcima dvoboj momčadi bez bodova, domaćin je poražen u Kuzmici a Lipik kako rekosmo na svom terenu pa je pozitivan rezultat vrlo bitan i Rakitićevoj i Simunićevoj momčadi. U Kaptolu požeški classico, u goste stiže razigrana i raspoložena Kuzmica koja je nedavno u kupu slavila u Kuzici. Kako dolaze s tri boda na raćunu gosti su rasterećeni, a kad je tako onda su vraški opasni, iako je Kaptol dovoljno iskusan za popravak krivog koraka iz Sibinja. Rosandićeve trupe nakon slavlja protiv Kaptola gostuju u Gornjoj Vrbi kod Omladinca. Još jedan dvoboj koji je vrlo zanimljiv, želja za pobjedom i potrdom dobrog starta u sezonu je obostrana.

Domaću premijeru u ovom natjecanju Svačić će imati protiv Tomislava koji je u onom ludom dvoboju izvukao bod u prvom kolu. Isti učinak imao je i Svačić kod Želje, pa se traži prvo MŽNL slavlje i na jednoj i na drugoj strani. U Jakšiću se nakon silnih godina ponovno igra regionalno natjecanje, a prvi gost je upravo Željezničar. Utakmica koja će umnogome odrediti sezonu i jednima i drugima, pobjeda za Jakšić bi značila puno po pitanju samopouzdanja, dok bi Željo i bodom potvrdio da ide dobrim putem, da Brica ponovno radi kvalitetan posao.

HAJDUK – SLAVONAC (sub)

SIKIREVCI – LIPIK

KAPTOL – KUZMICA

OMLADINAC – MLADOST

SVAČIĆ – TOMISLAV

JAKŠIĆ – ŽELJEZNIČAR (sub)

POŽEGA – ZADRUGAR (sub)

Podijeli
  •  
  •  
  •