Dvije pobjede Andreja Kedveša

U subotu je u Bakuu, glavnom gradu Azerbajdžana, održan borilački događaj organizacije Mix Fight Championship na kojemu je nastupio i Andrej Kedveš, član đakovačkog kickboxing kluba “Blitz”. Natjecanje je održano kao turnir četiri borca, a u polufinalu i finalu najboljim se pokazao upravo Kedveš ostvarivši dvije pobjede u jednoj večeri.

Oglas

Kedveš je inače dvostruki svjetski viceprvak u kickboxingu, a na eventu u Azerbajdžanu nastupao je u sklopu turnira četvorice. Turnir se održavao u kategoriji do 72,5 kilograma, a osvojio ga je upravo Andrej Kedveš. Kedveš je turnir otvorio pobjedom protiv albanskog borca Besmira Helshanija. Jednoglasnom odlukom sudaca Kedveš je svladao prvu prepreku, a u finalu ga je dočekao domaći borac, Ruslan Nagiev. Kedveš je u finalu odradio još uvjerljiviji nastup i prekidom nakon završetka druge runde došao je do pobjede i osvojio je ovaj jaki turnir.

Oglas

Ovim je fantastičnim rezultatom Andrej izborio plasman na veliku završnicu krajem godine u Frankfurtu. Kedveš je još jednom pokazao kako zna i može ostvariti sjajne uspjehe, a svi skupa vjerujemo kako će krajem godine u Njemačkoj napraviti još jedan briljantan rezultat. Pohvale za sjajan rad zaslužuje i njegov trener Danijel Šimundić, kao i cijeli Kickboxing klub ‘‘Blitz‘‘ Đakovo. Andreju je tek 25 godina i još veće stvari tek su pred njim.