/Đurđenovac preuzeo vodstvo na tablici! 2. ŽNL Našice
đurđenovac motičina

Đurđenovac preuzeo vodstvo na tablici! 2. ŽNL Našice

U 17. kolu 2. ŽNL Našice Đurđenovac je pobijedio Motičinu te preuzeo vodstvo na tablici, Iskrica se popela na 4 mjesto, Željezničar na 6., Lila na 7 te Mladost na 9. mjesto.

U derbiju između Poleta i Seljaka nije bilo pogodaka, a nakon ovog susreta Polet je 11., a Seljak 10. na tablici.

U Našicama susret između Šipovca i Iskrice završio je rezultatom 0:3. Za goste u 16. minuti zabio je Golik, a 3 minute nakon njega za povećanje vodstva pogađa Grdić. U posljednjoj minuti utakmice za konačni rezultat 0:3 zabija Volenik.

Derbi kola između Motičine i Đurđenovca završio je rezultatom 1:4. Gosti su poveli u 6. minuti golom Pavličića, a u 27. minuti zabija Runje, te na odmor odlaze s rezultatom 0:2. Nakon odmora u 56. minuti za domaće pogađa Stuparić, 5 minuta nakon njega još jednom je precizan sjajni Runje te povećava vodstvo, a konačni rezultat 1:4 je postavio Vuković u 64. minuti susreta.

Utakmica između Croatie i Lile završila je 1:2. U 16. minuti za domaće zabija Uremović te na odmor odlaze s rezultatom 1:0. Nakon odmora gosti se bude i u 49. minuti pogađa Maslač, a u 77. minuti konačni rezultat 1:2 postavlja Potolovec.

U derbiju između Slavonije i Željezničara konačni rezultat je 0:2. Gosti su poveli u 8. minuti susreta golom Gašparića i na odmor odlaze s rezultatom 0:1. Nakon odmora u 83. minuti za goste pogađa Buha i postavlja konačni rezultat 0:2.

Dvoboj između Mladosti (S) i Sloge završio je 1:0. A jedini pogodak na utakmici bio je autogol Lulića u 49. minuti susreta.

Susret između Omladonca (V) i Zoljana završio je 3:0. Domaći su poveli u 12. minuti golom Klabana, a u 35. minuti vodstvo povećava Galinec. Nakon odmora u 94. minuti susreta za konačni rezultat 3:0 pogađa Mitka.

U 18. kolu 2. ŽNL Našice odigrat će se utakmice između Seljaka i Omladinca (V), Zoljana i Slavonije, Željezničara i Mladosti (S), Sloge i Croatie, Lile i Motičine, Đurđenovca i Šipovca te Iskrice i Poleta.

17. 2. žnl na

Podijeli
  •  
  •  
  •