Đurđenovac ima novog trenera

Nakon završetka sezone u osječko-baranjskoj 1. ŽNL, nogometni klub Đurđenovac je promijenio trenera prve momčadi. Trenera Gorana Baloga, koji je s momčadi završio na desetom mjestu, naslijedio je iskusni trener iz Belišća, Pavao Strugačevac.

Oglas

Za izdvojiti je kako je Strugačevac kao igrač u svojoj karijeri bio član tada drugoligaša Belišća, Hajduka iz Splita te vinkovačkog Dinama (kasnije Cibalie). Kao trener je do sada imao zaista širok popis klubova u kojima je radio, a za izdvojiti je funkcija pomoćnika trenera seniorske momčadi i kraće kao voditelj škole nogometa NK Osijek (7 godina pomoćnik Stanku Poklepoviću “Špaci”, Luki Bonačiću te Milanu Đuričiću), te kao trener Žepča (1. liga BiH), Orašja, kutinske Moslavine, dalmatinskog Konavljanina, Belišća, Valpovke, Viljeva, Naška, Jedinstva D.M. itd.

Oglas

Klub je predstavio i nekoliko igračkih pojačanja. Nakon potvrde ostanke kapetana Roberta Marića, u klub su stigli 18.-godišnji Roberto Kljajić, 21.-godišnji Ivan Amidžić i 24.-godišnji Josip Vidaković.