Dunja Perica četvrta na državnom prvenstvu u gimnastici

Na 29. ekipnom, višebojskom i pojedinačnom Prvenstvu Hrvatske u sportskoj gimnastici – A program, 20. Završnici kupa Hrvatske u B programu i 17. Završnici kupa Hrvatske u C programu., od 20. do 22. 11. 2020. u organizaciji GD „Osijek-žito“, održanom u dvorani Gradski vrt u Osijeku, Gimnastički klub “Hrvatski sokol” Vinkovci predstavljale su 2 gimnastičarke i 1 gimnastičar u C, te 2 gimnastičara u univerzalnom A programu.

U univerzalnoj kategoriji mlađih kadeta A programa Vinkovčanin  Patrik Kordić bio je 14., a Marin Pinter 23. u konkurenciji 25 gimnastičara.

U C programu, kadet Pavao Očevčić bio je dobar s osvojenim 10. mjestom u konkurenciji 20 gimnastičara.

Juniorka Ana Hemetek bila je 29. od 31 gimnastičarke.

Najbolji rezultat ostvarila je Dunja Perica u kategoriji seniorki C programa. Bila je četvrta u konkurenciji 18 gimnastičarki iz cijele Hrvatske. Naglasimo da je Dunja sa svojih 26 godina jedna od najstarijih aktivnih gimnastičarki, a uz svoje obiteljske i poslovne obveze, još uspijeva trenirati i ostvariti ovakav rezultat na nacionalnom prvenstvu.

Uz gimnastičare i  gimnastičarke bila je trenerica Vukosava Lozanović.

Još jedna obavijest za kraj. Do daljnjega ostaje neizvjesno kada će klub ponovno trenirati u dvorani OŠ I. G. Kovačića i J. Kozarca. O počecima treninga za sve skupine izvijestit ćemo naše stare i nove članove putem medija na vrijeme.

Izvor: Hrvatski sokol

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.