Dugopolje pod vodstvom Borisa Pavića sezonu otvara gostovanjem kod Sesveta

Nogometaši Dugopolja za sobom su ostavili jednu vrlo stresnu sezonu u kojoj su imali velike oscilacije, a prilično loš proljetni dio sezone doveo ih je u situaciju da su ostanak, odnosno izbjegavanje kvalifikacija, morali osiguravati u samoj završnici sezone. U novoj sezoni u koju ih s klupe vodi Boris Pavić, cilj je izbjeći takav scenarij.

Oglas

– Tako je, to nam je osnovni cilj i želja, krvavo radimo da bi to ostvarili, a kada to odradimo onda naravno želimo i što više na ljestvici. Nažalost moram reći da se nismo kompletirali na vrijeme, još uvijek radimo na tom planu i to će nam biti mali problem, no mislim da imamo dobru ekipu kojoj samo treba mala nadogradnja da bi bili onakvi kakvi želimo biti – rekao je u razgovoru za Sportalo Boris Pavić, novi trener Dugopolja.

Oglas
Foto: NK Dugopolje

Ekipa s Hrvatskih vitezova će novu sezonu otvoriti gostovanjem kod Sesveta, novog člana drugog razreda hrvatskog nogometa.

Oglas

– Trenutno su svi nepoznanica, tek nakon nekoliko odrađenih kola ćemo znati gdje je tko, ali već tradicionalno je liga jako izjednačena, ravnopravna, siguran sam da će tako biti i ove sezone. Sesvete su prošle sezone osvojile tu novoosnovanu jedinstvenu treću ligu, sigurno je u njihovim redovima još nešto euforije, puno samopouzdanja i sigurno žele u sezonu krenuti pobjedom, ali mi ne idemo s bijelom zastavom na to gostovanje, dapače, želimo pokazati da smo dobri, da smo spremni potući se sa svima, želimo se u najmanju ruku vratiti neporaženi s tog prvog gostovanja iako nam je prvenstveni cilj – pobjeda. Sigurno ćemo u narednom periodu još zaoštriti konkurenciju, radimo na tome, ali ja imam povjerenje i u ovaj kadar – istaknuo je trener Dugopolja Boris Pavić.

Da se na snaženju momčadi radi govore ozbiljna pojačanja pristigla u Dugopolje u posljednjih nekoliko dana. U Pavićevom rosteru sada su Dražen Bagarić, iskusni napadač s bogatim prvoligaškim iskustvom, te Bruno Burčul i Luka Bradarić, talentirani mladići koji su stigli na posudbu iz Rijeke odnosno Istre, stigli su i Matej Jukić te Luka Luburić, na već postojeći kadar, Dugopolje je vrlo dobro, a ako stignu dodatna pojačanja postat će to momčad s kojom nikom neće biti lako.

Dugopolje će i u novoj sezoni imati cimera na svom stadionu, naravno riječ je o Solinu koji još uvijek radi na uređenju svog stadiona, a na Hrvatskim vitezovima će Dugopolje prvi put zaigrati tek 26. kolovoza u trećem kolu kada mu u gost stiže Croatia, prije toga osim Sesveta imaju gostovanje i u Bijelom Brdu pa je vrlo važno da Croatiju dočekaju sa što boljim bodovnim učinkom, ako na računu bude nula, već će tada imati veliki pritisak pobjede.