Dugo Selo se osladilo bodovima na Gradskom vrtu

Današnjim susretom na Gradskom vrtu između druge momčadi Osijeka i Dugog Sela zaključeno je treće kolo jedinstvene 3. HNL.

Oglas

OSIJEK II – DUGO SELO 0:2

Oglas

Nogometaši Dugog Sela upisali su novu pobjedu, ovoga puta slavili su na Gradskom vrtu čime su ostali u skupini neporaženih i skupini ekipa sa po sedam bodova koji u stopu prate maksimalni Jadran iz Ploča. Osječane je poraza stajala dekoncentracija u uvodnim minutama, u 10 minuti pažnji im je umaknuo Jurica Kovačić, a u 7 minuti nastavka Marijan Starčić.

Oglas

Igrač utakmice: Marijan Starčić

– Ponovno smo imali velik broj šansi, no ponovno ih nismo iskoristili, već imamo kronični problem, nije iskreno ni lako gledati sa strane što sve promašujemo. Dugo Selo se pokazalo kao jako dobra, rastrčana momčad koja ima fizionomiju igre, prvi gol su zabili iz kontre nakon našeg kornera, onda smo u drugom dijelu ponovno nanizali nekoliko ozbiljnih situacija no do gola nismo uspjeli, to je jedna od cijena odrastanja ovih momaka, toga smo svjesni. Nažalost imali smo i nekoliko ozljeda tako da je ovo dan kojeg treba što prije zaboraviti, kroz tjedan ćemo raditi na otklanjanju nekih nedostataka i spremati se za sljedeće utakmice – izjavio je Hrvoje Kurtović, trener Osijeka.

Dosta zahtjevna utakmica, ekipa Osijeka voli igrati, nadigravati se. Mi smo došli ne izgubiti, nastaviti pozitivan niz ali su dečki danas maksimalno ispoštovali sve što smo se dogovorili, dali 200% od sebe i onda rezultat dođe kao nagrada. Ovo je jedini pravi put, utakmicu po utakmicu, u svakoj dati maksimum, odraditi dogovoreno i samo tako će rezultat doći. Još jednom i ovim putem čestitam svojim dečkima na današnjoj igri i pobjedi – rekao nam je trener Dugog Sela Goran Hednak.