Dubrava i Zelčin sigurno do polufinala, Hajdin tijesno preko BSK-a

Jučer je na rasporedu bilo odigravanje četvrtfinale Kupa Nogometnog središta Valpovo. Odigrana su tri susreta, a igralo se u Cretu, Bocanjevcima i Zelčinu.

Hajdin je u Cretu ugostio bizovačku BSK Termiu, a nakon odličnog dvoboja slavili su 2:1. Mateo Hegol je odmah na početku susreta načeo mrežu gostiju, dok je Dejan Kozina u drugom poluvremenu povećao prednost na 2:0. Kako susret ne bi mirno završio za domaćine pobrinuo se Nikola Blažević pogotkom za smanjenje na 2:1, no to je bilo to.

Dubrava je gostovala u Bocanjevcima kod Hrvatskog Sokola, a u prilično neravnopravnom dvoboju slavili su 0:6. Adam Bibić je bio posebno inspirativan te je zabio hat-trick, dok su pobjedu gostiju potvrdili Matej Đurakić, Hrvoje Kasapović te David Malenica.

Zelčin je na domaćem terenu okrunio dobru igru te su svladali Dravu 3:1. Mario Magić i Zdravko Semialjac su zabili pogotke u prvom dijelu za domaćine, a smanjenje na 2:1 djelo je Ivan Skelca. Ipak, potvrdu pobjede domaće momčadi te prolazak u polufinale donio je Nikola Greganić sredinom drugog poluvremena.