Bršljanica s prvog mjesta pala na peto, a vodstvo je preuzela momčad HNK Jovače

U drugom kolu Treće ŽNL Jug Bjelovarsko-bilogorske županije, u nedjelju su se okrenule karte i prva ekipa je pala na peto mjesto ukupne tablice, a vodstvo je preuzela momčad HNK Jovače.

Ribar upisao prvu pobjedu

Nakon teškog poraza prošlo kolo, NK Ribar Kaniška Iva je u drugom kolu upisala prvu pobjedu na gostujućem terenu. Igači NK Vihora (K) su postignuli svega jedan pogodak, odnosno, zabio ga je Mario Matanović u 76. minuti igre. Dok su za Ribar, golove zabili Šabanović (12. i 60.), Jovanović (37.) i Domagoj Ribić u 78. minuti. Iako ne prvu, NK Imsovac je i ovo kolo zgrabio tri nova boda rezultatom 2:7. U Tomašici su igrači NK Ilove zabili tek dva gola koja su realizirali Lovrenović (41.) i Tomislav Bosanac u 55. minuti susreta. No, puno bolje je bila raspoložena momčad Imsovca i po dva pogotka su zabili Boromisa (6. i 68.) te Škorić M. u 30. i 65. minuti. Također, svom timu su pridonijeli i Stanislav Škorić (50.), Saša Trkulja (55.) te Nemanja Obradović u 60. minuti.

Dinamičan su susret ove nedjelje odigrale i momčadi NK Junaka (VP) protiv NK Sokola (S) s konačnim rezultatom 1:4. Za domaćine je zabio gol Matija Toth već u 15. minuti susreta, ali to nije bilo dovoljno jer je Marko Pilat na suparničkoj strani zabio hat trick (27., 49. i 60.), a Matej Pap je završio susret realizacijom fantastične akcije u 89. minuti igre.

Petarda u Velikom Vukovju i potop Bršljanice

NK Mladost-Nada je nastavila svoj pobjednički niz pobjedivši NK Radnički s odličnim rezultatom 1:5. Najviše se istaknuo Goran Rubinić koji je zabio hat trick, a samo gol manje za svoju momčad je postignuo Dejan Barišić. Svugdje golovi padaju pa tako i u Dišniku gdje je domaća ekipa ugostila NK Tomislav (Đ). Međutim, ovdje su se bodovi podijelili jer je konačan rezultat glasio 2:2.

Danijel Pašalija je započeo vodstvo za goste golom u 18. minuti susreta, a Joakim Jaković je samo potvrdio vodstvo te su gosti na odmor otišli s dva gola prednosti. No, kako se ploča lako okrene znaju Ivan i Marko Benčak koji su se raspucali pred sam kraj utakmice i tako uspjeli ugrabiti barem jedan bod za svoju momčad. Iako je Dišnik možda i zadovoljan sa samo jednim osvojenim bodom, to nikako nije i momčad Bršljanice. Naime, do početka ovog kola oni su bili vodeća momčad na ukupnoj tablici, ali porazom od HNK Jovače srozali su se na peto mjesto. Vidno raspoloženi domaći igrači poveli su već u osmoj minuti golom Marka Veselovca, a tako su nastavili i Lengelić (20.), Veselovac A. (47.) i Romano Janković golom u 57. minuti igre. Jedini gol za goste je zabio Mario Komljenović u 58. minuti.

 

Fotografija: Facebook/HNK Jovača Marino Selo