Odličan završetak drugog kola u Elitnoj ŽNL Varaždin

Danas je završeno drugo kolo Elitne ŽNL Varaždin, a najviše su se iskazali nogometaši ŠNK Polet Tuhovca koji su s devet golova pomeli konkurenciju!

ŠNK Polet Tuhovec – NK Plitvica (G) 9:0

Izuzetno dobra i uzbudljiva utakmica odigrala se danas pred 280 gledatelja u Tuhovcu. Domaćini su ovaj put ugostili nogometaše trenera Miroslava Pompera i očitali im lekciju.

Sve je krenulo u 14. minuti susreta kada je Denis Bartolec zabio svoj prvi gol, a nakon njega je i Ivan Vagjunec pokazao kako se zabijaju savršeni golovi. Također, ipak su svjetlo pozornice uzeli Gredelj i Janušić koji su zabili svaki po hat trick i time zaokružili ovu fantastičnu sportsku priču!

NK Budućnost (V) – NK Jalžabet 1:1

Na nogometnom terenu u Vidovcu, nogometaši Budućnosti, zaigrali su s igračima NK Jalžabet. Iako je prvo poluvrijeme bilo napeto i bez previše uspješno realiziranih akcija, u drugom dijelu igre su se obje momčadi probudile i zaigrale odličan nogomet.

Gol za golom je pao, ali ništa više od toga! Nikola Šobak je poveo za Jalžabet u 62. minuti igre, ali hladnih glava i dobrom preciznošću su dečki iz Budućnosti uzvratili te izjednačili rezultat. Pogodak vrijedan jednog boda na ukupnoj tablici je zabio Dejan Stanković u 65. minuti igre.

NK Dubravka-Zagorac – NK Mladost Margečan 0:2

U Turčinu se danas odigrao vrlo temperamentan susret između Dubravke i Mladosti. Iako je zbog ozljede u 35. minuti igre Dubravka ostala bez važnog igrača, konkurirali su tijekom cijele utakmice. Međutim, Vincekovi igrači su bili nešto spretniji i precizniji!

U prvom dijelu susreta, gol zabija Marko Kovačić, a pogotkom u 65. minuti igre utakmicu je zaključio Marget Piskač.

 

Fotografije: Facebook/NK Jalžabet; Screenshot: Hrvatski nogometni savez