DRUGA ŽNL ZAPAD VPŽ: Utakmica puna preokreta u Dugom Selu, po 5 komada u mrežama Otrovaneca i Bušetine

U 14.kolu Druge ŽNL zapad VPŽ, odigrane su 4 utakmice. Dugo Selo i Aršanj prikazali  utakmicu dostižnoj borbi za prvaka.

OTROVANEC – GRANIČAR(O) 0:5

Graničar s 3 boda odlazi iz Otrovaneca. Mateo Fučkar je načeo Otrovanec u 22. minuti i s rezultatom 0:1 se odlazi na odmor. Ekipa Otrovaneca je pružala dobar otpor tijekom prvog poluvremena i sve do 58. minute kada Alen Fučkar razbija otpor i u razmaku od 8 minuta postiže 3 pogotka. Točku na i stavio je Niko Sučić u 83. minuti.

GRADINA – TURNAŠICA 2:0

Gradina i Turnašica su igrale potpuno izjednačenu utakmicu sve do posljednjih 8 minuta. Jedna ekipa je morala popustiti, a to je bila ekipa Turnašice; možda su se vodili logikom ‘pametniji popušta’, ali to u nogometu očito ne funkcionira i primaju 2 pogotka u 82. i 85. minuti, a oba je postigao Mario Jozić.

BUŠETINA – STARA BREZOVICA 1:5

Još jedna ekipa s 5 postignutih golova i još jedan igrač s hat-trickom ovo kolo. Stara Brezovica vrlo lako oduzima bodove od Bušetine. Hat-trick je postigao Marko Čađavčan, a ostala 2 pogotka su postigli Mario Zagorac i Ivan Viljevac. Jedini pogodak za Bušetinu postigao je Ivan Mikolčić.

SLOGA(DS) – ARŠANJ 4:2

U Dugom Selu odigrao se derbi kola i derbi vrha tablice. Ulog je bio velik, a Sloga je ovom pobjedom uspjela smanjiti bodovni zaostatak za Aršanjom na 3 boda. Utakmica je od samog početka bila vrlo dinamična, a već u 7. minuti Mihael Taušan je zabio za 1:0. Nedugo zatim Hrvoje Filipović u 11. minuti izjednačuje rezultat na 1:1. Aršanj uspijeva povesti preko istog strijelca u 27. minuti, a Valentino Taušan u 31. minuti postavlja rezultat na 2:2. Na odmor se odlazi s tim rezultatom. Drugo poluvrijeme bilo je u korist ekipe iz Dugog Sela, ponovno Mihael Taušan zabija i dovodi Slogu u prednost, a rezultat u 85. minuti dovršava Nikola Šerepac. Vrlo važna 3 boda za Slogu, Aršanj više nema priliku kiksati.