DRUGA ŽNL ZAPAD VPŽ: U Turnašici uzbudljiva utakmica, Aršanju drugi poraz u sezoni, Dugo Selo sigurno

Kompletirano je pretposljednje kolo Druge ŽNL Zapad VPŽ. Sloga je bila sigurna, Otrovanec je iznenadio Aršanj, a Turnašica i Graničar su prikazali odličan derbi.

SLOGA(DS) – GRADINA 6:1

Sloga je bez većih problema osvojila 3 boda. Prvo poluvrijeme završilo je s rezultatom 3:0, a golove su postigli Dejan Mioljević, Mihael Taušan i Ivan Vojvodić u 13., 37. i 39. minuti. U drugom poluvremenu, Mioljević i Taušan postigli su svoj drugi pogodak u 51. i 83. minuti, dok je šesti pogodak Sloge bio autogol Darija Sitara. Počasni pogodak za Gradinu postigao je Matej Sitar.

ARŠANJ – OTROVANEC 0:1

Otrovanec, koja je pretposljednja ekipa u ligi, uspjela je uzeti prvacima 3 boda. Aršanj je prošlo kolo matematički osigurao prvo mjesto, tako da ova utakmica za njih nema nikakvu važnost. Jedini strijelac na utakmici bio je Antonio Buagrinović.

TURNAŠICA – GRANIČAR(O) 3:2

Najzanimljivija utakmica ovog kola odigrana je u Turnašici. Ekipe koje zauzimaju 4. i 5. mjesto u ligi odigrale su izvrstan derbi, dostojan njihovih pozicija na tablici. Turnašica je povela u 16. minuti preko Petra Šrinjara, ali vodstvo nije dugo trajalo jer je Šimun Bartolić izjednačio u 18. minuti, rezultirajući poluvremenim rezultatom 1:1. U drugom poluvremenu Graničar je preokrenuo utakmicu preko Alena Fučkara u 64. minuti, ali ni to vodstvo nije dugo potrajalo jer je Ivan Kovač izjednačio u 68. minuti. Pobjednički pogodak za Turnašicu postigao je Tomislav Tišljar u 78. minuti. Mateo Fučkar dobio je drugi žuti, odnosno crveni karton u 84. minuti, zbog čega je Graničar završio utakmicu s deset igrača.