Druga ŽNL Đakovo: Šokadija srušila Hajduk, vrh preuzeo Vinogradar

Za vikend je odigrano svih sedam susreta četvrtog kola osječko-baranjske 1. ŽNL. Ovo je kolo bilo kolo domaćina s obzirom na činjenicu da su od njih sedam, domaće momčadi slavile u čak njih pet, dok su preostala dva susreta završila neriješenim rezultatom.

Oglas

Oglas

Vinogradar je iskoristio kiks Hajduka i preuzeo vrh domaćom pobjedom nad Slogom iz Koritne. Mandičevčane su do trećeg ovosezonskog slavlja predvodili Kerovec i Mesaroš. U Đakovačkim su Selcima bodove podijelili domaći Omladinac i punitovačka Slavonija. Domaći su poveli pogotkom Gende, a onda Mateo Drmić dvama pogocima preokreće stvari na terenu. Ipak domaći dolaze do zasluženog izjednačenja kada je poentirao Aščić.

Oglas

Opća mobilizacija bila je u nedjelju u Gašincima gdje je posljednjem HOŠK-u na noge stiglo Jedinstvo iz Forkuševaca koje se prošlo kolo osladilo bodovima u Semeljcima. Mobilizacija se isplatila, domaća je momčad došla do visoke pobjede od 4:0 čime je barem na kratko pobjegla s dna ljestvice. U Gorjanima je završilo bez pogodaka u susretu domaće Budućnosti i gostujućeg Poleta. Dinamo je visok poraz u prošlom kolu oprao visokom domaćom pobjedom nad Ivanovčanima koji su sada preuzeli fenjer. Budrovačka je Slavonija s čak osam pogodaka ispratila goste iz Kešinaca. Za novo budrovačko slavlje zaslužni su Stipo Markić i braća Sito koji su postigli sve pogotke. A u derbiju kola, pet pogodaka i pobjeda domaćina, odnosno prvi ovosezonski poraz Hajduka. Šokadija je s 3:2 porazila momčad iz Širokog Polja koja je nakon nestvarnog ulaska u prvenstvo u Strizivojni morala položiti oružje.