/U Dražu ponovno borba za vrh!? MLADOST JE ODRADILA ODLIČAN PRIJELAZNI ROK
mladost draž

U Dražu ponovno borba za vrh!? MLADOST JE ODRADILA ODLIČAN PRIJELAZNI ROK

Nakon što su nekoliko godina bili iznimno dominantni u 2. ŽNL Beli Manastir, rušili rekorde po osvojenim bodovima i prednosti pred konkurentima prošle sezone Mladost je bila debelo ispod te razine. Ono nesretno, nespretno, pa možemo reći i glupo ispadanje u kvalifikacijama od Olimpije uzdrmalo je klub, no ovog ljeta se sprema nova, ponovno moćna Mladost!

Na klupu momčadi iz Draža je stiglo provjereno trenersko ime u vidu Ivice Kolara, a vodstvo kluba mu je svlačionicu nakrcalo kvalitetnim igračima pa je na njemu da to posloži na najbolji mogući način i povede Mladost u borbu za naslov prvaka. Oni spomenuti raniji naslovi, bez da ih i najmanje želimo umanjiti, bili su toliko uvjerljivo osvajani da nije bilo prve borbe. Ovoga puta sasvim sigurno će borbe i te kako biti jer je još nekoliko iznimno jakih momčadi u baranjskoj Segundi, prije svega tu se misli na Vardarac koji  je isto tako složio sjajnu  momčad.

Osim Kolara nova lica u svlačionici Mladosti su Aron Steinbruckner koji je stigao iz Valpovke, Tomislav Nađ iz Meca, Vinko Kučuk koji se u svoj matični klub vraća iz Sloge Gajić, Marko Andabak iz Višnjevca, vratio se Marko Drventić koji je ranije igrao za Mladost, David Balić iz Krpan Babić akademije te Kristijan Timar iz apatinske Mladosti. Da će Kolar odraditi dobar posao pokazuje i nedavni dvoboj s Hajdukom iz Popovca kojeg je Mladost dobila pogotkom upravo Kristijana Timara.

Podijeli
  •  
  •  
  •