/Dražen Stojanović u francuskom Grenoble Saint-Martin-d’Hères Métropole Isère NAKON SEDAM GODINA PROVEDENIH U SPAČVI
stojanović ss fb

Dražen Stojanović u francuskom Grenoble Saint-Martin-d’Hères Métropole Isère NAKON SEDAM GODINA PROVEDENIH U SPAČVI

Dražen Stojanović predstavljen je u francuskom Grenoble Saint-Martin-d’Hères Métropole Isère, danas nam se javio sa dirljivim tekstom i zamolbom da ga prenesemo u cijelosti kao i naslov teksta.

Sedam sezona provedenih u najboljem klubu, hvala RK Spačva Vinkovci, hvala Vinkovcima!

“Vrijeme provedeno u klubu ostat će zauvijek u mom najboljem sjećanju, godinama smo ga gradili i izgradili stabilnog premijer ligaša i klub u koji danas dolaze mladi igrači i uz dobar rad odlaze u inozemstvo u dobre klubove.

“Najzahvalniji sam svom treneru Josipu Mečiću koji me je vratio u rukomet i dao mi šansu da se bavim s onim što najviše volim, a to je rukomet. Klub je podignut na visoku razinu i na čelu s Josipom i Mirkom Mečićem i ostalim članovima uprave odlazim u miru sa znanjem da je moj voljeni klub RK Spačva na pravom putu.”

“Odlazak u Grenoble se dogodio iznenada, na preporuku prijatelja. Klub je odlično organiziran i ima dobre uvjete za rad. Tu sam već 20 dana i trenutno prolazimo pripreme za predstojeću sezonu. Odlično sam se uklopio u momčad, ponajviše zahvaljujući suigraču Slavena Brdara koji je već duže vrijeme u Francuskoj i puno mi je pomogao. Tu je također i Marko Miševski koji je došao iz Vardara tako da je mnogo lakše. Jako puno se trenira, tako da još nisam imao vremena da obiđem grad, ali to ću sigurno učiniti.”

“Mojem rukometnom klubu Spačvi Vinkovci želim dobru sezonu. Ovaj klub će zauvijek ostati u mom srcu i smatram ga svojim matičnim klubom, a Vinkovce kao moj grad. Samo Vinkulja!

Nakon ovakvih riječi, nema se što dodati, osim veliko hvala za sve što si dao kao igrač i kao osoba za ovaj klub i Grad. Sretno i neka te prati “Inati se Slavonijo”!

Foto SS FB Grenoble

Izvor rkspaćva

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.