Dražen Pavličić preuzeo klupu Valpovke

Mladi i talentirani trener s Uefa A licencom preuzeo je vruću klupu Valpovke s kojom mora osigurati ostanak u četvrtom rangu natjecanja. Vodstvo Valpovke se “opeklo” prije dvije godine kada su olako shvatili proljetni dio sezone pa su prokockali lijepu prednost i na kraju ispali iz lige, pa sada pušu i na hladno i djeluju – preventivno.

Oglas

Robert Grnja je momčad ostavio na 13. mjestu sa 26 bodova na računu, tri više od prvog pratitelja Đakova, četiri više od pretposljednjeg Omladinca, i pet više od posljednje Darde. Presudio je Grnji domaći poraz od Čepina, ali vjerojatno još više činjenica da je posljednja pobjeda upisana 11. ožujka kada je poražen Našk. Remiji protiv Kutjeva i Slavonije sigurno nisu iz kategorije neuspjeha, no dug period bez pobjede istopio je bodovnu zalihu i definitivno se nešto moralo mijenjati u valpovačkom Parku.

Oglas

Oglas

Dražen Pavličić koji je do sada radio kao trener u svom matičnom Đurđenovcu, zatim je bio na klupi orahovačkog Papuka, a posljednji posao imao je u Jedinstvu iz Donjeg Miholjca. Debi na klupi Valpovke imat će u Gornjoj Vrbi gdje ga čeka jedna od ključnih utakmica sezone, pobjeda u gostima praktično bi jednog konkurenta izbacila iz igre, dok bi eventualni poraz na koji u Valpovu i ne pomišljaju značio žestoku borbu za ostanak do posljednjeg kola.