Dražen Ilić: “Radit ćemo na afirmaciji mladih igrača i u novoj sezoni”

Za nogometašima Graničara je jedna mirna sezona u kojoj nisu brinuli brige oko ostanka u 3. HNL, iako su kao i mnogi drugi zapravo ispali, no naravno, samo zbog reorganizacije natjecanja na nacionalnoj razini pa će u novoj sezoni momčad Dražena Ilića igrati u 3. HNL koja je zapravo 4. rang.

Oglas

– Ostaje nam okosnica momčadi na okupu, Pejčić, Lotar i Lešić će i dalje biti naša kičma, a uz njih i nekoliko već provjerenih igrača ponovno ćemo dati priliku našim mladićima, u prošloj sezoni smo isprofilirali Džoića i Dretvića, veliku minutažu imao je i vratar Marić, naigrali su se i Prnjak, Jurić, Gagulić… Već su uhvatili dosta minuta i pokazali da mogu biti dobri, tako ćemo sada seniorima pridružiti još sedmoricu mladića. Džoić nam odlazi na fakultet pa ćemo vidjeti što će biti s njim i hoće li ostati kod nas ili će potražiti novi klub iz tog razloga, ali svakako ćemo u momčadi imati puno mladosti – poručio je Dražen Ilić za Sportalo.

Oglas

Čini se to kao pravi put, svakako pravi zalog za budućnost kluba, ali i prilika tim mladićima da se svojim radom nametnu i otvore si vrata i napretka prema višim ligama.

Oglas

– Što se tiče ciljeva nismo ih postavili previsoko iako ćemo svakako u svakoj utakmici tražiti put do pobjede. S obzirom da su otišla četiri objektivno najjača kluba, vjerujem da će liga biti izjednačena, da će se moći do bodova protiv svih, a mi bi bili zadovoljni plasmanom od sredine prema gore – za kraj je rekao trener Graničara.