Dražen Ilić preuzeo kormilo NK Šokadije iz Babine Grede

U Babinoj Gredi zadnjih nekoliko dana bilo je burno. Trener NK Šokadije, gospodin Miroslav Buljan, donio je odluku o povlačenju s trenerske pozicije, što je potaknulo brzu reakciju uprave kluba. Nova figura koja će preuzeti kormilo momčadi je iskusni Dražen Ilić, donedavno dugogodišnji i uspješni trener NK Graničara iz Županje.

Oglas

Iz kluba su uputili iskrene zahvale bivšem treneru Buljanu za sve što je učinio za njihov klub. Kada je preuzeo momčad, klub se nalazio pri dnu tablice, a Buljanovim radom uspješno su se popeli u sredinu poretka.

Oglas

“Hvala upravi Šokadije na ukazanom povjerenju da ih vodim u proljetnom dijelu sezone. Nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje i zajedno sa igračima, čelnicima kluba te sa navijačima uživati u radu na treninzima i službenim utakmicama. Znam da dolazim u nogometnu sredinu gdje su navijači vrlo važan faktor koji znaju prepoznati fer i korektan odnos prema klubu. Sigurno da imam obavezu i želju da se približimo vrhu tablice i osiguramo opstanak u ovoj zahtjevnoj ligi. Moja želja i obaveza je da probam nadograditi rad prethodnog trenera gospodina Buljana, koji je odradio odličan posao” istaknuo je za klupsku stranicu novi trener Dražen Ilić.

Oglas

Dražen će svoju prvu službenu utakmicu na klupi Šokadije odraditi na domaćem terenu protiv Slavonije iz Soljana.