Drava slavila u derbiju, Viktorija zabila 12 komada

U 11. kolu 2. ŽNL Valpovo – Miholjac vrlo je vjerojatno odlučeno pitanje jesenskog prvaka nakon što je Drava na svom terenu bila bolja od Podravca.

Dravi je slavlje protiv Podravca donio Nikola Skelac koji je postigao oba gola, jedan u prvom a jedan u drugom poluvremenu, ovaj potonji već kada je gost imao igrača manje. Drava je sada na 5 bodova prednosti u odnosu na prve pratitelje. Rekordnom pobjedom na drugo mjesto je skočila Viktorija koja je do vrha napunila mrežu Gaja, a prednjačio je Matko Zaspan koji je put do suparničke mreže našao 5 puta, dok je isto tri puta učinio Marin Noveski. I BSK svog Skelca ima, Mladen je zabio jedan isto kao i Marko Magušić dok je susret sa dva gola zaključio Nikola Blažević potvrdivši lošu formu Bratstva koje u posljednja dva kola ima gol razliku 0:7!

Omladinac je na svom terenu s 3:1 svladao Sokola i pobjegao mu na ljestvici definitivno se uključivši u borbu za vrh uz dva pogotka Ive Lozančića. Matej Maričić bio je junak Dubrave u sjajno utakmici u kojoj su slavili protiv Bočkinaca. Dubrava je povela, gosti preokrenuli, pa na kraju ostali praznih ruku. Uz kapetansku partiju Marija Magića i dva od tri pogotka u uvodnih 25 minuta Zelčin je slavio protiv Satnice na svom terenu. Pojedinac s dva pogotka u slavlju Mladosti nad Hajdinom bio je Filip Kupanovac, iako su imali dva pogotka nogometaši Ivanova nisu imali dvostrukog strijelca, po jednom s mrežu Podravca zabili Armen Kunić i Marin Apari. Jedino slavlje gostiju djelo je Beničanaca koji su minimalno slavili u Šljivoševcima golom Tonija Kovačevića.

Lacići :                  NK “Viktorija”                     NK “Gat”                              12  :   1

Ivanovci :              NK “Dubrava”                     NK “Bočkinci”                       3   :   2

Zelčin :                  NK “Zelčin”                        NK “Satnica”                          3   :   1

Nard :                    NK “Drava”                         NK “Podravac” (PM)              2   :   0

Bizovac :               NK “BSK Termia”                NK “Bratstvo”                         4   :   0

Črnkovci :             NK “Mladost” (Č)                NK “Hajdin”                          2   :   0

Ivanovo :              NK “Ivanovo”                      NK “Podravac” (B)                 2   :   1

Petrijevci :             NK “Omladinac”                 NK “Sokol”                            3   :   1

Šljivoševci :          NK “Graničar”                      NK “Beničanci”                      0   :   1