/Drava Nard može slaviti novi naslov, Viljevu oduzet bod VILJEVO NIJE ODIGRALO SVOJU UTAKMICU PROTIV MLADOSTI U ČRNKOVCIMA
NK Viljevo

Drava Nard može slaviti novi naslov, Viljevu oduzet bod VILJEVO NIJE ODIGRALO SVOJU UTAKMICU PROTIV MLADOSTI U ČRNKOVCIMA

Nakon što je susret Mladosti i Viljeva u Črnkovcima prekinut u 27. minuti, ostalo je u zraku kako će se rasplesti bitka za naslov, no nakon što se raspleo taj slučaj možemo reći da je Drava Nard i treću godinu uzastopno osvojila naslov prvaka.

Susret u Črnkovcima prekinut je u 27. minuti nakon što su igrači Viljeva nasrnuli na slavnog suca utakmice pri čemu je isti primio nekoliko udaraca te odlučio prekinuti utakmicu. Sve se to dogodilo kao što smo rekli u 27. minuti pri rezultatu 1:1 što je zaista neobično, bilo je i više nego dovoljno vremena da Viljevo osvoji bodove i zadrži priključak s Dravom i nastavi borbu za naslov prvaka. Susret je registriran rezultatom 3:0 za Mladost, a Viljevu je oduzet i dodatni bod. Iako bi Drava imala veliku prednost i bez ovog slučaja, sada je jasno da su oni praktično prvaci, iako još postoji teorija. Do kraja je još 5 kola, prednost Drave je velikih 10 bodova i to je gotova priča, a to će dodatno potkrijepiti i tablica samo proljetne polusezone gdje je Drava i napravila tu veliku prednost što govori da su u daleko boljoj formi.

proljeće valpovo

U narednom kolu Drava bi trebala doći još korak bliže tituli, odnosno ovisno o rezultatu Viljeva možda i teoretski osigurati naslov prvaka, iako Viljevo igra protiv posljednjih Kućanaca na svom terenu pa je realnije očekivati da će konačno slavlje Drave pričekati još tjedan dana. Drava bi isto kao i Viljevo trebala imati lak zadatak u nedjelju, njima u goste dolazi Mladost Harkanovci koja je u donjem dijelu ljestvice, no 16 proljetnih bodova poziva na oprez u redovima Drave.

Podijeli
  •  
  •  
  •