Dragovoljci pobjednici Orljava kupa

BRODSKI DRENOVAC – U vrlo dobroj i sigurnoj organizaciji NK Hrvatskog dragovoljca, na jednom od najljepših seoskih nogometnih stadiona, Stadionu Hrvatskih vitezova u Brodskom Drenovcu, odigrano je dvadeset i treće izdanje nogometnog turnira,,ORLJAVA KUP 2020.”. Uz domaćina na turniru su sudjelovali NK ,,SLAVIJA”- Pleternica (juniori), NK ,,OMLADINAC”-Čaglin i sudionik svih dosadašnjih turnira, NK ,,VATROGASAC” iz Grižića.
Ovogodišnji Drenovački turnir obilježila je jedna zanimljivost, koja se odnosi na postignute rezultate odigranih utakmica . Sve četiri utakmice na turniru završene su rezultatom 3:0. U prvoj polu finalnoj utakmici domaći Hrvatski dragovoljac pobjedio je sa 3:0 vrlo dobru momčad juniora Slavije iz Pleternice, dok je u drugoj utakmici istim rezultatom NK ,,OMLADINAC” iz Čaglina bio uspješniji od ekipe,  NK ,,VATROGASCA” iz Grižića.
Utakmica za treće mjesto bila je vrlo zanimljiva i dinamična u kojoj su nade Pleterničke Slavije lepršavom igrom nadigrali tvrde ,,vatrogasce” iz Grižića i pobijedili rezultatom 3:0. Finalna utakmica na ovogodišnjoj ,,Orljavi”,  između domaćeg NK ,,HRVATSKOG DRAGOVOLJCA” i NK ,,OMLADINCA” iz Čaglina je odigrana je pod reflektorima Drenovačkog stadiona,  bila je vrlo borbena, u nekim momentima pomalo i prežustra, čak i sa jednim isključenjem igrača Omladinca, u kojoj je ekipa Hrvatskog dragovoljca ,  sastavljena od iskustva i mladosti   već poznatim reztatom pobijedila , 3:0, i na taj način kao ,,negostoljubiv” domaćin osvojila  ovogodišnji nogometni turnir,,ORLJAVA KUP 2020.”.
Sve utakmice na Drenovačkom turniru, vrlo dobro, sudio je sudac Grgić iz Pleternice, a za pohvalu je i dobra posjećenost i ponašanje gledatelja, kojih se na Stadionu Hrvatskih vitezova okupilo oko dvije stotine.
Foto i tekst ;
Franjo Memedović
© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.