Dračička pojačanja su garancija još uspješnijeg proljeća

U subotu 21. siječnja trener ekipe Dračica Goran Uzelac izvršio je prozivku i prvi trening županijskoga prvoligaša iz Đakova. Dračičani su u svojoj prvoj polusezoni Prve županijske nogometne lige ostvarili sjajno treće mjesto što je fantastičan rezultat. Dračičani su osvojili 33 boda, tri manje od drugoplasiranoga Torpeda i devet od vodećega Dalja. Rezultati s jesenskog dijela sezone zadovoljavaju sve u klubu, a koliko uprava kluba cijeni dosadašnji uspjeh je potvrdila i u ovom prijelaznom roku. Dračičani su pojačali svoje redove s dva iskusna igrača. Radi se o dugogodišnjem braniču Đakovo Croatie, iskusnom stoperu Tomislavu Boškoviću i Florianu Abramoviću, veznjaku koji je stigao iz Jaruga. Dračičani su u zimskoj stanci ostali bez trojice igrača: klub su napustili Zvonimir Nikolić, Velimir Kajba i Ivan Brdarić.

Oglas

Nakon prozivke Dračičani su odigrali međusobnu utakmicu u kojoj su “stari” svladali “mlade”. U dobrom raspoloženju završen je prvi trening, a tijekom sljedećega tjedna, prema riječima trenera Uzelaca, kreće se s maksimalnim radom. Trener Uzelac je na prozivci momčadi predstavio i plan i program rada. Definiran je  pripremni ciklus u kojem će Dračičani odigrati šest pripremnih utakmica. Prva je predviđena za 29. siječnja kada će biti odigrana međusobna utakmica. Bit će to odlična uvertira pred klupsku zabavu koju uprava kluba organizira 4. veljače u Dvorani Karamarko. Prvi protivnik (4. veljače) Dračičanima će biti Slavonija iz Budrovaca, a tjedan dana kasnije slijedi gostovanje u Velikoj Kopanici kod momčadi Posavine. Nakon toga, 18. veljače igrat će se utakmica Radnik (Josipovac) – Dračice, a samo dan kasnije (19. 2.) slijedi utakmica protiv Radnika iz Vrbice, jesenskoga prvaka Lige Nogometnog središta Đakovo. „Generalka“ će biti 26. veljače kada će Dračičani na gostovanje u Sikirevce. Dračičani će u prvom proljetnom koli na svom stadionu dočekati momčad FEŠK-a iz Feričanaca, a nakon toga slijedi gostovanje u Motičini.

Oglas

Iako je jesenski dio bio dobar, cilj je u proljetnom dijelu biti još bolji i ne smijemo se zadovoljiti s ovim do sada. Pokušat ćemo održavati priključak u gornjem dijelu tablice. – kratko je izjavio Goran Uzelac, trener Dračica.

Oglas