Dračice stavile jednu ruku na titulu, HOŠK pobijedio Punitovčane

Protekli je vikend odigrano svih sedam utakmica 23. kola baranjske Segunde. Bilo je ovo kolo domaćina, gdje je bod kući ponio samo fenjeraš iz Viškovaca i to sa teškog gostovanja u Mandićevcu.

Oglas

Oglas

U Semeljcima se igrao općinski derbi gdje je Polet dočekao susjednu Slogu iz Koritne. Semeljčani su došli do visoke pobjede od 4:1 u utakmici s po jednim isključenjem sa svake strane, a domaćeg trenera mogu veseliti čak četiri različita strijelca. U Kešincima je gostovalo Jedinstvo kojeg su Kešinčani pobijedili s 5:2. Domaćine je hattrickom predvodio Boris Ravnjak. HOŠK je na svom terenu došao do druge uzastopne domaće pobjede, a ovaj je put stradala punitovačka Slavonija. Momčad trenera Milkovića s uvjerljivih je 3:0 slavila nad Punitovčanima, a strijelci za HOŠK bili su Radoš, Totić i Rac.

Oglas

U Strizivojni je Šokadija razmontirala Omladinca iz Selaca Đakovačkih rezultatom 4:0. Dva je pogotka za Vragolovićevu momčad postigao Damjanović, a na listi strijelaca su mu se pridružili Mandarić i Štefančić. U Trnavi je domaći Dinamo napravio veliki preokret i slavio u susretu s Budrovčanima. Slavoniju je u vodstvo s dva pogotka doveo Tili, ali Dinamovci se ne predaju i rade veliki preokret kojim bodove ostavljaju u Trnavi. Susret pun preokreta igrao se u Mandićevcu gdje su Vinogradar i Radnički iz Viškovaca podijelili bodove, završilo je 3:3. Dračice su s visokih 7:1 ispratile Širokopoljce i mogu se polako pripremati za veliku feštu u sljedećem kolu kada gostuju u Punitovcima.