Dračice sa stilom proslavile naslov

Utakmice posljednjeg kola đakovačke 2. ŽNL prošle su u revijalnom tonu zbog činjenice kako je otprije sve poznato. Nogometaši Dračica su prvaci i idu u kvalifikacije za viši rang natjecanja, dok će viškovački Radnički sljedeće sezone igrati Ligu NS Đakovo.

Dračičani su u posljednjem kolu na svom terenu s visokih 4:0 svladali goste iz Mandićevca. Dva je pogotka postigao kapetan Andričić, a na listi strijelaca su mu se pridružili Krizmanić i Lucijanić. Punitovačka je Slavonija na svom terenu potvrdila treće mjesto pobjedom od 4:1 nad gostima iz Kešinaca. Punitovčane su do pobjede dvama pogocima predvodili Štigler i Gurdon. Hajduk je također upisao domaću pobjedu nad gostujućom ekipom Dinama iz Trnave.

Šokadija je pak s teniskih 6:2 slavila na gostovanju u Forkuševcima, a goste je do pobjede predvodio briljantni Ivan Matić s četiri pogotka. U Viškovcima se fenjeraš oprostio od ove lige visokim porazom nad viceprvakom iz Semeljaca. Semeljčane je predvodio fantastični Paradžik s četiri pogotka. U Budrovcima su domaća Slavonija i HOŠK odigrali miroljubivo bez pogodaka, a do visoke je pobjede stigao selački Omladinac koji je s 6:1 ispratio goste iz Koritne.