Dračice s osmjehom na licu započeli teške dane vježbanja za novu sezonu

Ako je suditi prema objavama i fotografijama s FB stranice kluba Dračice će ovu sezonu odraditi s osmjehom na licu i pjevajući. Neće biti nimalo lako preživjeti nadolazeće dane i nizanje kilometara no kako kažu – kad je najteže zapjevaj pa su se tako i Đakovčani odlučili pripremati i pristupiti novim izazovima.

Oglas

Oni će biti kudikamo zahtjevniji i trnovitiji jer svaki rang donosi određeni pomak u kvaliteti pa će momci iz Dračica imati izazovan zadatak potvrditi sjajne prošlosezonske rezultate koji su ih doveli stepenicu više, a taj su pothvat potkrijepili bez pognute glave na izlasku s terena u svim službenim susretima protekle sezone upisavši 22 pobjede i samo četiri remija pridodavši tome pobjedu i remi u kvalifikacijama.

Oglas

Fascinantno zvuči podatak da otišao nije nitko, a na popisu prinova i pojačanja pojavilo se čak sedam novih lica od kojih su oni zvučniji – Tomas Grgačević (Đakova Croatia), Filip Bionda (Mladost Đakovačka Satnica), Đuro Tilli (Slavonija Budrovci), Ivan Brdarić (Šparta Zagreb), Karlo Pongračić (Hajduk Široko Polje). Na prozivci nisu bili nazočni svi raspoloživi igrači pa je u prvo vježbanje i tradicionalnu međusobnu utakmicu krenulo njih 19, ostali su bili opravdano odsutni, a do prve provjere će se vjerojatno kompletirati i pokazati Damiru Lelasu i njegovim trupama iz Satnice Đakovačke (24.7.) što znaju i umiju te koliko mogu u ovome trenutku.