Dr. sc. Pero Kuterovac održat će predavanje za trenere u Požegi (četvrtak, 14. 04.)

POŽEGA – Sportsko društvo Lopta će u sklopu tradicionalnog Rukometnog turnira “Požeški dječaci 22” organizirati i predavanje za trenere na kojem će gost biti dr. sc. Pero Kuterovac, poznati hrvatski kondicijski trener. Predavanje s temom “Dugoročni razvoj mladih sportaša”, održat će se u četvrtak, 14. travnja 2022. s početkom u 18,00 sati u maloj dvorani SD Tomislav Pirc.

Oglas

Predavanje je besplatno i dobro će doći trenerima iz svih sportova, a pogotovo trenerima koji rade s mlađim uzrasnim kategorijama.

Oglas

Pero Kuterovac rođen je 04. 05. 1973. u Slavonskom Brodu. Diplomirao je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu gdje je završio i poslijediplomski i doktorski studij. Proglašen je najboljim kondicijskim trenerom u Republici Hrvatskoj postigavši velike uspjehe u kontinuitetu.

Oglas

Svoja znanja prenio je sportašima u ekipnim i pojedinačnim sportovima (vaterpolo, plivanje, rukomet, veslanje, boks i dr.) u kojima je sudjelovao u osvajanjima odličja na olimpijskim igrama te svjetskim i europskim natjecanjima.

Dr. sc. Pero Kuterovac, prof. posjeduje stručno znanje koje je prepoznato diljem svijeta u najvećim i najjačim sportskim centrima i institutima od Amerike do Australije. Kontinuirano se usavršava na nacionalnoj i svjetskoj razini, a svoju ljubav prema poslu, struci, sportašicama i sportašima od najmlađe dobnih kategorija na najkvalitetniji način i prenosi.

Njegovo stručno znanje je impozantno jer je zastupljeno u sportskom, kineziološkom, antropološkom, fiziološkom, anatomskom, pedagoškom i psihološkom segmentu te je kvalitetan temelj u ostvarenju svih vrhunskih rezultata na ponos Republike Hrvatske.

Izvor PŠS