Doznali smo i preostale sudionike 1/16 finala

Danas je naš izbor naljepšeg grba sportskih klubova bio u maksimalnom pogonu, dok su jedni završavali prvo kolo drugi su već krenuli u bitku za glasove u 1/16 finala. Tako smo u 20 sati doznali i posljednjeg sudionika drugog kruga natjecanja, postao je to Karate klub Nova Gradiška, jedini predstavnik “ostalih” sportova ako ćemo futsal računati pod nogomet.

Karate klub Nova Gradiška pobjedio je NK Trenk Seoce, a u 1/16 finala čeka ga najuvjerljivija momčad prvog kruga, Graševina koja je s 83% glasova “pomela” Amater. Sljedeći par 1/16 finala čine Fešk i Hrvatski Sokol Bocanjevci koji su gotovo identičnim rezultatima preskočili prve prepreke. Društvo iz Feričanaca osvojilo je 73% glasova protiv Otoka, a Sokoli 74% protiv Mladosti iz Čeminca.

Veliku bitku vodili su Olimpija i Gibarac, a ekipa iz Čepinskih Martinaca je na kraju došla do pobjede i plasmana u sljedeći krug gdje ih čeka dvoboj protiv Sloge iz Novih Mikanovaca koja je “rutinski” sa 64% glasova nadjačala Posavac. Najviše je uzbuđenja bilo u derbiju Đakovštine, Mladost i Hošk su se lavovski borili, a na kraju je slavila ekipa iz Gašinaca i oni će sutra u bitku protiv Naška. Našičani su očekivano prošli u dvoboju protiv Sloge iz Jaruga sa 57% osvojenih glasova.

U dvoboju malonogometaša Futsal akademija Sv. Patrik prilično je uvjerljivo slavila protiv valpovačke Male mljekare i osigurala si dvoboj 1/16 finala protiv Šokadije iz Starih Mikanovaca. Mikanovčani su sličnom razlikom izbacili Slavonac iz Gradišta.  U neizvjesnom dvoboju Slaven iz Ljupine bio je bolji od Vaterpolo kluba Budainka iz Slavonskog Broda te će u sljedećem krugu odmjeriti snage sa Školom nogometa Budućnost Rešetari koja je protutnjala pored Svetog Đurađa sa 75% glasova.

Omladinac iz Vrbove lako se obračunao s MNK Heldom i izborio dvoboj sljedećeg kola u kojem ih čeka Hrvatski Sokol iz Mirkovaca koji se pomalo iznenađujuće lako obračunao s Torpedom iz Kuševca. Mladost iz Cernika bez većih problema i bez puno glasova je preskočila Zoljan i u sljedećem kolu ide na Laslovo koje je podjednako lako preskočilo Bratstvo iz Radikovaca.

Kompletan raspored možete pratiti OVDJE.

Raspored za nedjelju:

12,00 – FUTSAL AKADEMIJA SV. PATRICK – NK ŠOKADIJA STARI MIKANOVCI

13,00 – NK SLAVEN LJUPINA – ŠN NK BUDUĆNOST REŠETARI

14,00 – NK OMLADINAC VRBOVA – NK HRVATSKI SOKOL MIRKOVCI

15,00 – NK MLADOST CERNIK – NK LASLOVO 91

16,00 – NK NAŠK NAŠICE – NK HOŠK GAŠINCI

17,00 – NK SLOGA NOVI MIKANOVCI – NK GIBARAC ČEPINSKI MARTINCI

18,00 – NK FEŠK FERIČANCI – NK HRVATSKI SOKOL BOCANJEVCI

19,00 – HNK GRAŠEVINA VETOVO – KARATE KLUB NOVA GRADIŠKA