Dora Adamović iz Višnjevca se priključila Vatrenim Osječankama

Izbornik hrvatske ženske U-19 reprezentacije, Božidar Miletić, objavio je popis igračica za elitno kolo kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Oglas

Na Miletićevom popisu našle su se sljedeće igračice: Anamarija Prljević (Split), Karla Šabašov (Split), Petra Michieli Tomić (Donat), Anamari Bošnjak (Agram), Nada Barunović (Agram), Petra Mikulica (Rijeka), Danijela Vidović (Rijeka), Nika Jakir (Honefoss), Ana Serdar (Donat), Antonela Blažević (Osijek), Nela Andrić (Osijek), Barbara Živković (Osijek), Dora Adamović (Višnjevac), Tea Krznarić (Split), Sara Ivandić (Donat), Anja Prskalo (Hajduk), Jelena Matanić (Dinamo), Savanah Sabo (IMG), Klara Kovačević (Osijek), Laura Sušak (Hajduk). 

Oglas

Hrvatska će u Švedskoj odigrati tri utakmice, protiv Danske (6. travnja), Švedske (9. travnja) i Poljske (12. travnja).

Oglas

“Plasman u elitno kolo već je sam po sebi veliki uspjeh, ali naravno da ćemo napraviti sve što je u našoj moći kako bismo ostvarili što bolji rezultat. Svaki dobar rezultat u Švedskoj bit će velika stvar za hrvatski ženski nogomet. Svjesni smo da nas čeka vrlo težak turnir, ali vjerujem da imamo izgleda“, rekao je izbornik Božidar Miletić.

Izvor HNS