/Donna Vekić poražena u prvom kolu Birminghama NA OTVARANJU TURNIRA IMALA JE TEŠKU PREPREKU U VIDU 46.IGRAČICE SVIJETA KOJU NIJE USPJELA PRESKOČITI

Donna Vekić poražena u prvom kolu Birminghama NA OTVARANJU TURNIRA IMALA JE TEŠKU PREPREKU U VIDU 46.IGRAČICE SVIJETA KOJU NIJE USPJELA PRESKOČITI

Donna Vekić poražena u prvom kolu Birminghama.

Amerikanka Alison Riske bila je prezahtjevan suparnik na otvaranju turnira u Birminghamu pa je Osječanka brzo završila svoj nastup na ovome turniru. Nakon fantastičnog tjedna u Nottinghamu očito je umor uzeo svoje, ali i 46.igračica svijeta, bolje rangirana od naše tenisačice koja je pružila vrlo dobru partiju.

Prvi set je uvjerljivo dobila Amerikanak sa 6:2 dok je u drugom odlučivala 13.igra u kojoj je ponovo Riske bila odlučnija i na kraju slavila s 2:0 u setovima.

Foto Screenshot YouTube

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.