Donirao Hajduku preko 25 000kn opreme

Kakav poklon Hajduku, kakva donacija – Hajduk je ovih dana dobio sportske opreme u vrijednosti višoj od 25 000 kuna.

Oglas

Donacija? Biti ću iskren, teško da se ovakav poklon klubu može svrstati pod riječ “donacija”. Ovako se daje nekome koga volite pa ne žalite, kada dajete nekome svome, bližnjemu svome… – donosi nezavisniportalsirokopolje.hr priču o sjajnoj donaciji za županijskog drugoligaša iz Širokog Polja.

Oglas

Kako je uopće došlo do ove zaista fantastične donacije ponosu Širokog Polja.

Oglas

Inicijator i glavni začetnik je Miro Ivić, dok je Josip Cvrtak prihvatio ideju i sve sam realizirao, odnosno debelo “podebljao” dogovoreno.

Evo što je o svemu rekao Miro Ivić.

Pa, u jednom razgovoru s bratom (predsjednik Hajduka Ivan Ivić) pričali smo o problemima Hajduka i što Hajduku treba. Kao što i sam znaš opreme nikada dosta, a kako smo zaključili da Hajduku nedostaje ipak puno toga odlučio sam nazvati kuma Josipa Cvrtka i zamoliti ga da malo i on pomogne. Naravno da je pristao bez ikakvih pitanja i potpitanja. Odmah je rekao nema problema, javite što treba. U razgovoru smo dogovorili nešto manju donaciju, ali je Josip to sve dobro podebljao. Mogu slobodno reći ja sudjelujem u donaciji oko 10 %, dok je 90 % donacije Josipovo.

Ovako, Hajduk je dobio dvije kompletne garniture dresova, gaćica i štucni, komplet trenerki (25 komada, gornji i donji dio), dva golmanska kompleta (golmanske gaćice i dresovi) i tri lopte. Osim toga Josip je rekao da mu je zadovoljstvo što može pomoći klubu, ali isto tako da se na njega može računati i u budućnosti – rekao je na kraju razgovora Miro Ivić.

LJUBAV PREMA HAJDUKU JE MOĆNO ORUŽJE

Već sam jednom napisao, teško mi je nekome sa strane objasniti kako Hajduk funkcionira. Svi mislimo da bi trebali biti treneri, predsjednici, ali kada u klubu zapne sve prijepore bacimo u trnje, uhvatimo se za jedan štap i vučemo, ne znamo drugačije – mi taj klub volimo, a ljubav koliko god bila ponekad i slijepa, zna biti moćno oružje.

TKO JE JOSIP CVRTAK?

živio je kod bake Slavice Ivić u Širokom Polju do svoje dvanaeste godine, u Širokom Polju je završio i četiri razreda osnovne škole. Nakon toga sa obitelji je otišao u Njemačku gdje i danas živi i radi, vlasnik je dvije tvrtke u Njemačkoj Atletico GmbH i Space Lounge.“Samo” 12 godina u Širokom Polju, ali Široko Polje nije zaboravio.