Don Bosco i Kitro Varaždin predvode prvoligašku karavanu

Uvijek zanimljiva Prva HOL kod odbojkašica je u svojem punom zamahu. Nakon 8 odigranih kola na vrhu se nalazi zagrebački Don Bosco, a s istim brojem bodova na drugom mjestu se nalazi Kitro Varaždin.

Oglas

Don Bosco ove sezone igra u jako dobroj formi. Jedini poraz im je onaj iz 2. kola od izravnog suparnika Kitra (završilo je s čistih 3:0). Osim tog poraza, jedan susret su Zagrepčanke odigrale u pet setova, a sve ostalo su bile lijepe i sigurne pobjede. Priliku za nastavak svoje serije Don Bosco će imati za vikend u gostima kod Drenove.

Oglas

Od slavonskih prvoligašica u ovom rangu natjecanja nalazi se Nova Gradiška. Nakon 7 odigranih susreta, Nova Gradiška se nalazi na 4. mjestu prvenstvene ljestvice uz samo 2 boda zaostatka za Olimpikom. Nekoliko tijesnih susreta su odigrale odbojkašice Damira Runjaša te su doživjele samo 2 poraza (Sinj i Don Bosco). Trenutno četvrtoplasirana momčad prvenstva je u nizu od 4 pobjede zaredom, a prilika za nastavak pozitivne serije dolazi za vikend, kada gostuju kod uvijek neugodne druge momčadi zagrebačke Mladosti.

Oglas