Domović presudio Bognaru u Marsoniji

Ono što smo kroz naše izvještaje s ligaških utakmica često provlačili, na kraju se pokazalo točnim. Marsonia je u proljeće doista prosula dosta bodova, posebno na svom domaćem terenu na Livadi, a poveznica tim porazima su česte loše reakcije vratara, pa iako je nogomet kolektivna igra i svi u njoj uzimaju zasluge ali snose dio krivice, možemo potpisati konstataciju iz naslova.

– Nakon devet mjeseci došlo je do sporazumnog raskida mene i kluba, razgovarao sam s predsjednikom koji je istaknuo potrebu da se nešto protrese i prodrma, da je to nekakvo najlogičnije rješenje. Za mene je to malo iznenađenje s obzirom na dogovor prije sezone i tokom zimske pauze, ali očito su očekivanja bila da ćemo se upustiti u borbu za vrh što je iz ove perspektive očigledno bilo dosta nerealno. Ja sam zadovoljan svojim radom i onim što sam učinio u tih devet mjeseci. Moram istaknuti činjenicu da nas je, i ekipu a očigledno i mene sada, golman Domović koštao dosta bodova, od četiri domaće utakmice na tri je primio golove kod kojih je morao bolje reagirati, a u četvrtoj zaradio crveni karton u 18. minuti. Neću reći da smo u svim tim utakmicama bili bolji, ali smo bili u najmanju ruku ravnopravni, a riječ je o Kustošiji, Opatiji i Radniku, ekipama koje pretendiraju, s razlogom, na sami vrh lige. Jedan takav kiks, a bilo ih je više, presudio je u korist protivnika, ja kao trener tu mogu malo učiniti, a na kraju me koštalo. To su stvari koje moram iznijeti javno, naravno da dečku ne želim ništa loše i ne mislim ništa loše, tako se dogodilo. Ne žalim ni trenutka provedenog u Brodu, ovim putem želim se zahvaliti svima u gradu i Klubu što su me lijepo primili, drago mi je da sam ovdje proveo lijepih devet mjeseci i od srca želim Marsoniji sve najbolje i u ovoj i u sljedećim sezonama – za Sportalo je rekao Dalibor Bognar, sada već bivši trener Marsonije.

Bijelo crne čeka gostovanje u Ždralovima, još jedan težak ispit, momčad će s klupe voditi Filip Barukčić, dosadašnji Bognarov pomoćnik kojem je ovo drugi mandat na klupi Marsonije.