Dominacija u Širokom Polju na otvaranju đakovačke Segunde!

Nakon odlične prošlogodišnje sezone, natjecanju su se vratili i klubovi 2. ŽNL Đakovo. Na otvaranju je odmah bilo napetih utakmica, a vrijedi istaknuti Hajdukovu dominaciju u Širokom Polju, ali i odličnu utakmicu u Ivanovcima.

Oglas

Oglas

Četiri su domaće momčadi ostvarile pobjede u ovom kolu. Omladinac je vrlo sigurno u Đakovačkim Selcima ostvario 2:0 pobjedu protiv HOŠK-a golovima Lea i Zvonimira Aščića. U Koritni je domaća Sloga izrazito nadmoćno svladala Šokadiju, a strijelci za prve bodove ove sezone bili su Penava, Lončarević te Glogač. Na krilima hat-tricka Gurdona Slavonija je u Punitovcima svladala indisponirani Dinamo iz Trnave 4:1. Najuvjerljiviji su bili nogometaši Hajduka, koji su u Širokom Polju svladali Jedinstvo 6:0. Strijelci za prvu pobjedu Hajduka ove sezone bili su dvaput Jelečević te Ivić, Bikić i Đambić, a još je pogodak u svoju mrežu postigao Horvat.

Oglas

Jedinu gostujuću pobjedu ostvario je Polet, a koji je na gostovanju kod Mladosti u Ivanovcima bio bolji 2:3 na krilima raspoloženog Vuksanovića. Dvije utakmice ovog kola su ostale i bez pobjednika. Vinogradar je kod kuće remizirao sa Slavonijom 1:1, dok su Kešinci u samoj završnici utakmice protiv Budućnosti uspjeli izjednačiti te tako i u toj utakmici dolazi do podjele bodova.