Domagoj Vida u Kućancima uručio nagrade pionirima Škole nogometa Unimag

Univerzalna sportska škola i Škola nogometa Unimag već šestu godinu provodi sportske aktivnosti na području općine Magadenovac. Škola nogometa broji 3 selekcije, od kojih su dvije natjecateljske (juniori i stariji pioniri) i jedna nenatjecateljska (početnici).

Juniori se natječu u Ligi nogometnog središta Našice, a stariji pioniri u Ligi nogometnog središta Donji Miholjac. Baš ovi potonji su treću godinu zaredom osvojili ligu starijih pionira NS Donji Miholjac. Sve aktivnosti se odvijaju u Kućancima u suradnji sa Nogometnim klubom Kućanci.

Jučerašnji dan je zaista bio poseban za naše mlade nogometaše, roditelje, trenere, ali i sve stanovnike malog sela Kućanci i općine Magadenovac jer je medalje za osvojeno prvo mjesto podijelio naš proslavljeni reprezentativac Domagoj Vida i predsjednik NS Donji Miholjac Rudika Vida. Uz predstavnike NS Donji Miholjac, podjeli je nazočio i općinski načelnik Stjepan Živković.

Ovim putem se treneri ŠN Unimag i uprava Nogometnog kluba Kućanci zahvaljuju našem Domagoju koji je našao vremena i razveselio naše mlade nogometaše – poručili su iz Unimag-a.